Stalen hekwerk met het logo van Metak

Stalen hekwerk op maat

MetakStalen hekwerk

Stalen hekwerk op maat van Metak

Metak is specialist op het gebied van metaal en staalbewerking in allerlei vormen. Naast trappen, staalconstructies en meer maken wij ook allerlei soorten hekwerk van staal. Hekkenbieden bescherming tegen mensen of dieren die ongewenst op je erf komen. Maar, hekken kunnen ook een bepaalde uitstraling verlenen aan je pand. Of jouw stalen hekwerk nu praktisch of kunstzinnig is: bij Metak kun je terecht voor al je hekwerk op maat. Zo maken we sierhekken, stalen balkonhekwerken, traphekken, leuningen van staal en balustrades. 

Stalen hekwerk op maat voor uw tuin

Ontdek het uitgebreide assortiment stalen hekwerk op maat van Metak voor uw tuin. Ons stalen hekwerk op maat biedt niet alleen esthetische meerwaarde, maar ook praktische voordelen zoals extra veiligheid en privacy. Staal staat bekend om zijn duurzaamheid en weerbestendigheid, wat het ideaal maakt voor buitengebruik. Bij Metak garanderen we vakmanschap en kwaliteit, met hekwerken die perfect aansluiten bij uw wensen. Of u nu een klassiek design of een modernere uitstraling zoekt, wij hebben het allemaal. Kies voor stalen hekwerk op maat van Metak en transformeer uw tuin in een oase van schoonheid. Neem vandaag nog contact op voor uw nieuwe stalen hekwerk op maat van Metak!

Stalen hekwerk op maat voor de tuin
Werknemer aan het boren

Meer weten? Vraag direct een offerte aan bij onze specialisten

Vraag offerte aan

Sierhekken en poorten 

Poorten en sierhekken bieden veiligheid en bescherming. Ook kunnen ze uitstraling aan jouw erf geven. Met een poort of sierhekwerk van Metak weet je zeker dat je maatwerk in huis haalt wat jij helemaal naar wens kan ontwerpen. Zo kunnen we een stijl plaatsen die al bestaat, maar ook speciaal voor jou een ontwerp vervaardigen of aanpassen. De hekwerken kunnen we poedercoaten in elke RAL-kleur. Om je sierhek of poort onderhoudsvrij te maken kunnen we deze thermisch. Het verzinken van staal is een methode die materialen langdurig te beschermen tegen corrosie. 

Jouw sierhek of poort op maat

Stalen buitendeur
Blauw balkonhekwerk van staal

Stalen balkonhekwerk op maat

Een stalen balkonhek dient meerdere doeleinden. Het geeft wat privacy voor jouw balkon of dakterras en het beschermt tegen vallen. Ook geeft een stalen balkonhekwerk bescherming tegen de wind. Wij produceren hoogwaardige schermen en stalen balkonhekwerken voor jouw balkon of dakterras. De uitstraling hiervan kan je zelf kiezen. Je kan kiezen uit verschillende stijlen en deze laten poedercoaten in een RAL-kleur naar keuze. 

Bekijk de mogelijkheden voor stalen balkonhekwerk

Traphekken en stalen leuningen

Of het nu gaat om het perfecte traphekje voor de veiligheid van je kind of een simpele trapleuning in de kelder: bij Metak weten we voor elk project de juiste oplossing te vinden. Deze wordt altijd gemaakt op basis van de wensen van de klant.Een traphek is een hekwerken wordt langs een trap geplaatst. Dit wordt gedaan met behulp van verschillende materialen zoals spijlen, (glas)panelen of bijvoorbeeld planken. Een stalen leuning biedt veiligheid en houvast. Je moetkunnen vertrouwen dat je trapleuning stevig is. Voor een goed voorstel voor een traphek van staal of een leuning komen we graag even kijken, dan meten we deze precies in. Weet jij al precies wat je zoekt, dan kan je ook direct een offerte aanvragen. 

Alles over stalen traphekken en leuningen

Stalen hekwerk met spijlen

Kwaliteit op maat gemaakt 

Bij Metak doen we niet aan massaproductie van stalen hekwerken. Elk project en elke wens is namelijk uniek. Wij vervaardigen onze producten uit hoogwaardig staal en kunnen dit indien gewenst met een hoogwaardige behandeling afwerken. Hierbij zullen we het product thermisch verzinken of poedercoaten in een RAL-kleur. Dit ziet er niet alleen goed uit: het zorgt er ook voor dat het product dat wij aflevering vele jaren onderhoudsvrij is! 

Productie van een stalen vluchttrap

Jouw eigen sierhek of stalen leuning 

Heb jij een stalen hekwerk nodig? Dan kan Metak jou zeker helpen. Weet je al precies wat je wilt? Vul dan direct de offerte in. Twijfel je nog over hoe jouw nieuwe hekwerk eruit moet komen te zien? Neem contact opmet onze experts en bespreek de mogelijkheden. Of kijk hieronder nog naar onze projecten om wat extra inspiratie op te doen. 

Met trots presenteren wij onze projecten

Hoe werkt bestellen bij Metak?

Aanvraag stalen balustrades
Aanvraag
Balustrades van staal aanvraag
Inventarisatie
Offerte voor stalen balustrades
Offerte
Inmeten van stalen balustrades
Inmeten
Productie van onze stalen balustrades
Productie
Monteren van balustrades van staal
Montage