Stalen hekwerk met het logo van Metak

Metalen hekwerk

MetakMetalen hekwerk

Metalen hekwerk op maat

Metak is specialist op het gebied van metaal en staalbewerking in allerlei vormen. Naast trappen en metalen constructies maken wij allerlei soorten hekwerk. Hekken die bescherming bieden tegen ongewenste mensen of dieren die je erf opkomen maar ook hekken die een bepaalde uitstraling moeten verlenen aan een pand. Of het nu praktisch of kunstzinnig is: bij Metak kun je terecht voor al je hekwerk.

Werknemer aan het boren

Meer weten? Vraag direct een offerte aan bij onze specialisten

Vraag offerte aan

Poorten en sierhekken van metaal

De beste poorten en sierhekken bieden optimale bescherming en geven de juiste uitstraling. Met een poort of (sier)hekwerk door Metak weet je zeker dat je persoonlijk maatwerk in huis haalt. Door onze jarenlange ervaring en specialistische kennis kunnen we een stijl plaatsen die al bestaat maar ook speciaal voor jou een ontwerp vervaardigen of aanpassen. 

Lees meer

Stalen buitendeur
Blauw balkonhekwerk van staal

Balkonhekken

Een balkonhek is speciaal ontworpen om jouw balkon of dakterras de privacy, bescherming of uitstraling te geven die het nodig heeft. Wij produceren hoogwaardige schermen, hekken en balustrades voor onder andere balkons, dakterrassen en galerijen.

Lees meer

Traphekken, balustrades en leuningen

Of het nu gaat om het perfecte traphekje voor de veiligheid van je kind, een gracieuze balustrade voor een weldadige uitstraling in een pand of een simpele trapleuning in de kelder: bij Metak weten we voor elk project de juiste oplossing te vinden. Deze wordt altijd gemaakt op basis van de wensen van de klant.

Lees meer

Stalen hekwerk met spijlen
Productie van een stalen vluchttrap

Op maat gemaakte kwaliteit

Bij Metak zijn we niet van de massaproductie. Elk huis, elk project en elke wens is namelijk uniek. Wij vervaardigen onze producten uit hoogwaardig staal en kunnen dit indien gewenst met een hoogwaardige behandeling afwerken. Hierbij zullen we het product thermisch verzinken of poedercoaten in een RAL kleur. Dit ziet er niet alleen fraai uit: het zorgt er ook voor dat het product dat wij aflevering vele jaren onderhoudsvrij is!

Met trots presenteren wij onze projecten

Hoe werkt bestellen bij Metak?

Aanvraag
Inventarisatie
Offerte
Inmeten
Productie
Montage