Stalen hekwerk met spijlen

Traphekken en leuningen van staal

MetakStalen hekwerkTraphekken en Leuningen

Traphekken en leuningen op maat gemaakt

Met door Metak gemaakte traphekken en/of leuningenben je verzekerd van maatwerk toegespitst op jouw wensen en woonsituatie. Wij stellen namelijk altijd jouw wensen en eisen centraal, of het nu gaat om een simpele leuning in je kelder of een sierlijke stalen traphek in je bedrijfspand. Alle projecten pakken wij met evenveel passie en professionaliteit voor je op. 

Traphekken

Een traphek is een hekwerk wat langs een trap wordt geplaatst. Dit kan gedaan worden met behulp van spijlen, (glas)panelen of bijvoorbeeld planken. Wij hebben veel ervaring met het maken van traphekken van metaal. Onze ijzeren traphekken kom je tegen in showrooms, maar ook gewoon bij mensen thuis. Voor een goed voorstel voor een traphek van staal komen we graag even kijken, maar voor een prijsindicatie kun je ons contactformulier onderaan de pagina gebruiken.

Prijsindicatie voor traphek aanvragen

Stalen trapen op maat met bordes en houten treden
Offerte voor stalen trappen op maat

Meer weten? Vraag direct een offerte aan bij onze specialisten.

Vraag offerte aan

Leuningen

Een stalen trapleuning biedt veiligheid en houvast. Je moet kunnen vertrouwen op een leuning langs een trap, daarom is het belangrijk goed na te denken over de perfecte leuning voor jouw trap. Zo zal een trapleuning in een donkere kelder een andere aanpak vergen dan een trapleuning van de begane grond naar de eerste verdieping. Heb je een open trap of een dichte? Laat je adviseren en inspireren door onze professionals die voor jou de beste trapleuning kunnen produceren en monteren. Van smeedijzer tot een moderne variant van RVS en glas: bij Metak ben je aan het juiste adres.

Prijsindicatie voor leuning aanvragen

Stalen trapleuning

Met trots presenteren wij onze projecten

Hoe werkt bestellen bij Metak?

Aanvraag stalen balustrades
Aanvraag
Balustrades van staal aanvraag
Inventarisatie
Offerte voor stalen balustrades
Offerte
Inmeten van stalen balustrades
Inmeten
Productie van onze stalen balustrades
Productie
Monteren van balustrades van staal
Montage