Stalen kozijnen

Stalen kozijnen voor binnen en buiten

Staal is dé interieurtrend van het moment. Het geeft je huis een strakke, chique en industriële look. Stalen kozijnen passen binnen een klassiek en binnen een hypermodern ontwerp. Het past zicht aan naar de ruimte zonder zijn eigen unieke uitstraling te verliezen. Niet alleen geeft een stalen binnen- of buiten kozijn je huis direct meer uitstraling. Smalle spijlen zorgen voor veel lichtinval en tegelijkertijd ook voor veel meer uitzicht. Bij Metak ontwerpen we stalen kozijnen naar uw wensen en verzorgen we de afwerking die jij graag wilt terugzien. Een unieke uitstraling voor een uniek huis!

Verschillende soorten kozijnen

Bij Metak maken we verschillende soorten kozijnen. Voor elk project bij je thuis of op de zaak kunnen we wel een mooi en passend ontwerp maken. Een aantal veel voorkomende soorten kozijnen zijn:

 

Stalen binnenkozijnen maken een mooie doorgang tussen ruimtes binnenshuis zonder de kamers geheel van elkaar af te sluiten en de lichtdoorgang te blokkeren. Ook een hele geschikte optie voor in kantoorpanden.

 

Een stalen buitenkozijn kan uitstekend worden gebruikt als bijvoorbeeld een poort.

 

Stalen deurkozijnen zorgen net als binnenshuis voor een open gevoel met voldoende lichtinval.

 

  • Stalen raamkozijnen

Stalen raamkozijnen geven je huis een industriële en strakke uitstraling.

Bekijk al onze projecten voor meer inspiratie.

Lasser aan het werk met een staalconstructie voor een bedrijfshal

Meer weten? Vraag direct een offerte aan bij onze specialisten.

Vraag offerte aan

De kosten van een stalen kozijn

De kosten die verbonden zijn aan een stalen binnen- of buitenkozijnen verschillen per project. Er zijn verschillende factoren die meespelen om tot een prijs te komen. Is het een enkel of een dubbel deurkozijn, het aantal ramen die in of de metalen afwerking van de deur spelen hierbij allemaal een rol. Wil je een schatting van de prijs hebben? Vraag een offerte aan.

Stalen taatsdeur met glas
Dubbele taatsdeuren

Metak levert vakwerk

Nadat de offerte is goedgekeurd gaat ons team aan de slag met je stalen kozijn. Je nieuwe kozijn gaat eerst langs de tekentafel waar elke centimeter van je kozijn wordt uitgewerkt. Na dit proces wordt er gelast en afgewerkt. De afwerking wordt gedaan in de uitgekozen RAL-kleur en kan met een glanzende of matte finish. De levertijd staat op ongeveer 6 weken na de goedkeuring van de offerte. Vraag direct een offerte aan voor je stalen kozijn.

Met trots presenteren wij onze projecten

Hoe werkt bestellen bij Metak?

Aanvraag
Inventarisatie
Offerte
Inmeten
Productie
Montage