Stalen kozijnen

Bijzondere uitstraling met een metalen raamwerk

Een metalen raamwerk heeft een strakke, chique en industriële look. Met mooie, smalle spijlen zorgt het voor veel lichtinval en heb je ook veel meer uitzicht. Het past binnen een klassiek ontwerp en een hypermodern ontwerp - het past zich aan maar behoudt toch zijn eigen unieke uitstraling. We ontwerpen het metalen raamwerk speciaal naar jouw wensen en kunnen de afwerking verzorgen die jij graag wilt zien. Een unieke uitstraling voor een uniek huis!

Vakmanschap door Metak

Metak produceert en monteert verschillende stalen en metalen constructies voor grote en kleine opdrachten. Ben je aan het verbouwen en zoek je een mooie afwerking voor de kozijnen en het raamwerk? Wij maken in onze werkplaats graag het metalen raamwerk wat je voor ogen hebt. Bij ons komt massaproductie niet in het woordenboek voor. We maken alles op de klant gericht, in onze eigen werkplaats met onze eigen professionele vakmensen die hun vak goed verstaan. Bij Metak kun je terecht voor onder andere stalen ramen, stalen buitenkozijnen, stalen binnenkozijnen en stalen raamkozijnen op maat. 

Lasser aan het werk met een staalconstructie voor een bedrijfshal

Meer weten? Vraag direct een offerte aan bij onze specialisten.

Vraag offerte aan

Onderhoudsvrij

Naast de chique of industriële look die een metalen raamwerk biedt, is het bijzonder onderhoudsvriendelijk. Zo kunnen wij stalen raamkozijnen en metalen ramen op verschillende manieren afwerken. Denk bijvoorbeeld aan een hoogwaardige behandeling. Met een hoogwaardige behandeling werken we het metalen raamwerk af door het thermisch te verzinken en/of te poedercoaten in een RAL kleur. Dit zorgt niet alleen voor een fraaie aanblik: het betekent tevens dat je metalen raamwerk jarenlang onderhoudsvrij is! Het biedt namelijk bescherming tegen corrosie waar je jarenlang de vruchten van plukt.

Stalen taatsdeur met glas
Dubbele taatsdeuren

Altijd maatwerk metalen ramen

Geen twee wensen zijn hetzelfde. Dat weten we bij Metak als geen ander. Door het gebruik van onze eigen werkplaats en ervaren vakmannen bieden wij altijd maatwerk. Wil je je eigen afwerking kiezen? Je laten adviseren over een ontwerp naar aanleiding van de unieke afmetingen van jouw raamwerk? Bij ons kan het allemaal, geen aanvraag is ons te gek; onze prijs mag dan gemiddeld zijn, onze service is dat zeker niet. 

Met trots presenteren wij onze projecten

Hoe werkt bestellen bij Metak?

Aanvraag
Inventarisatie
Offerte
Inmeten
Productie
Montage