Stalen pui

Creëer sfeer met een stalen pui

Wil je een huis met een karakteristieke uitstraling? Iets dat modern en onderscheidend is? Kies voor een stalen pui. Of jij nu aan het verbouwen of nieuwbouwen bent, een stalen pui tilt jouw huis naar de volgende etage qua design.

Stalen pui voor binnen

Een stalen pui voor binnen wordt steeds vaker gebruikt. Thuis of in een bedrijfspand: de moderne en strakke look die met deze openslaande deuren gepaard gaat is helemaal in. Niet alleen is de uitstraling een groot pluspunt. Een stalen pui met slag zorgt voor veel natuurlijk lichtinval in een ruimte. Dit geeft een warmer en positievere toon aan de ruimte. Een stalen pui is een goede keuze voor binnenshuis. Het breekt een ruimte op, of sluit juist verschillende ruimtes van elkaar af, zonder licht en diepte te verliezen.

Lasser van metak bezig met een staalconstructie voor een schuur

Meer weten? Vraag direct een offerte aan bij onze specialisten.

Vraag offerte aan

Wat zijn de kosten van een stalen pui

De kosten van een stalen pui verschillen per project. Een aantal factoren die invloed hebben op de prijs zijn de afmeting, het aantal ramen, aanwezigheid van een muurdoorbraak, de ondergrond en de afwerking van de deur. Om tot zo een goed mogelijke inschatting te komen van de kosten verbonden aan een stalen pui voor binnen zijn we uitgegaan van de meest simpele stalen pui, exclusief montage en inclusief gelaagd veiligheidsglas, aangelaste handgrepen naar keuze, poedercoating in elke gewenste RAL kleur en tekenwerk ter controle. Deze indicatie komt tussen de €4.00 en €5.00.

Maatwerk van Metak

Voor een stalen pui op maat ben je bij Metak op je juiste plaats. De eerste stap is het invullen van ons formulier. Hierin achterhalen wij je wensen en de afmetingen van jouw nieuwe stalen pui. Op basis hiervan sturen wij jou een offerte met prijsindicatie toe. Akkoord? Dan gaat jouw deur naar de tekentafel van het ontwerpteam, waar deze op de millimeter wordt ontwerpen. Hierna gaan onze lassers aan het werk. In onze werkplaats wordt het frame van jouw stalen pui volledig op maat gemaakt en met de uitstraling die je wilt hebben.

Vervolgens wordt het glas geplaatst, dit geeft de pui zijn moderne look. Heb je hierover nog vragen? Je kan altijd contact met ons opnemen.

Wil jij jouw deur liever niet zelf inmeten? Wij doen dit graag voor je. Dit is tegen een meerprijs. De levertijd staat op ongeveer 6 weken na de goedkeuring van de offerte.

Wil je meer weten over een stalen pui voor binnen? Neem dan contact op met ons verkoopteam.  

Met trots presenteren wij onze projecten

Hoe werkt bestellen bij Metak?

Aanvraag stalen balustrades
Aanvraag
Balustrades van staal aanvraag
Inventarisatie
Offerte voor stalen balustrades
Offerte
Inmeten van stalen balustrades
Inmeten
Productie van onze stalen balustrades
Productie
Monteren van balustrades van staal
Montage