Stalen pui

I.v.m. de bouwvak zijn wij gesloten. Vanaf 22 augustus zijn wij weer bereikbaar

Natuurlijk lichtinval met een stalen pui

Ben je een huis of bedrijfspand aan het (ver)bouwen en zoek je de perfecte afwerking richting de tuin? Kies dan voor een stalen pui. Stalen puien worden steeds vaker in een ontwerp toegepast. Naast een strakke moderne look biedt een stalen pui met glas veel meer natuurlijk lichtinval wat je huis een vrolijkere, positievere en warmere toon geeft. Geluid en temperatuur wordt vanzelfsprekend buiten de deur gehouden.

Productie en montage van metalen puien

Een sterk frame is de basis van alle betrouwbare deuren, kozijn en andere metalen constructies. Metak is gespecialiseerd in metaalbewerking. Met onze specialistische kennis, ervaren team en eigen werkplaats met alle benodigde tools kunnen wij zowel de productie als de montage van jouw metalen pui op ons nemen. Uiteraard volledig op maat gemaakt.

De kosten voor het maken van een stalen pui op maat zijn ongeveer rond de € 9000,-. Deze prijs is inclusief de montage van de stalen pui.

Lasser van metak bezig met een staalconstructie voor een schuur

Meer weten? Vraag direct een offerte aan bij onze specialisten.

Vraag offerte aan

Traditionele vervaardiging

Metalen puien geven een karakteristieke uitstraling aan je huis, of dit nu onderdeel is van uit- of nieuwbouw of van een verbouw: zowel in klassieke als moderne interieurs maakt een metalen pui de sfeer helemaal af. Bij ons in de werkplaats maken we de stalen pui op traditionele wijze, volledig op-maat-gemaakt en naar de uitstraling die jij wenst te hebben. Dit betekent: geen machinale massaproductie maar met aandacht vervaardigd door een vakman.

Productie door Metak

Bij Metak werken we op basis van jarenlange kennis en ervaring en verwerken dat in een persoonlijke aanpak. Je kunt voor vrijwel elk project bij ons terecht. We produceren constructies van hoogwaardig materiaal en zorgen dat je tevreden bent over je eindproduct. 

Met trots presenteren wij onze projecten

Hoe werkt bestellen bij Metak?

Aanvraag
Inventarisatie
Offerte
Inmeten
Productie
Montage