Staalconstructies voor schuren een loodsen

Staalconstructie loods & schuur

MetakStaalconstructieStaalconstructie loods & schuur

Professionele staalconstructie voor jouw loods of schuur

Staal is een van de beste materialen om sterke constructies mee te maken. Onze staalconstructies zie je dan ook op allerlei plekken terug: van complexe, stalen raamwerken in fabrieken tot bescheiden staalconstructies in woonhuizen. Het maakt ons niet uit of we aan de slag moeten voor een bedrijf of voor een particulier: elke klus pakken wij met veel plezier op. Omdat we merken dat er veel vraag is naar staalconstructies voor schuren of loodsen, vertellen we hier graag wat meer over. 

Staalconstructie als basis voor jouw schuur

Schuren zijn meestal grote, vrijstaande gebouwen die worden gebruikt als opslagruimte, werkplek of stal. Hoewel schuren niet bewoond worden, is het ontzettend belangrijk dat ze een stevige fundering hebben. Je wil natuurlijk niet dat de schuur na verloop van tijd z’n stevigheid verliest, of erger nog, dat het dak instort! Dit kun je gelukkig voorkomen door te kiezen voor een sterk raamwerk, zoals een staalconstructie. Met een stalen basis weet je zeker dat jouw schuur of loods weer en wind trotseert!

Lasser van metak bezig met een staalconstructie voor een schuur
Metak werknemer maakt stalen buitentrap

Meer weten? Vraag direct een offerte aan bij onze specialisten.

Vraag offerte aan

Stevige loods dankzij onze staalconstructies

Staal is één van de meest gebruikte materialen om een loods mee te vervaardigen. Het is namelijk stevig, duurzaam én relatief goedkoop. Bovendien is staal relatief flexibel om mee te werken. Zo kunnen wij voor elk type loods een passende staalconstructie produceren en monteren. Twijfel jij nog over het soort staalconstructie voor jouw loods? Geen probleem. Onze vakmensen tekenen graag een gedetailleerde staalconstructie voor jouw ideale loods.

Stevige staalconstructie voor een loods

Met trots presenteren wij onze projecten

Hoe werkt bestellen bij Metak?

Aanvraag stalen balustrades
Aanvraag
Balustrades van staal aanvraag
Inventarisatie
Offerte voor stalen balustrades
Offerte
Inmeten van stalen balustrades
Inmeten
Productie van onze stalen balustrades
Productie
Monteren van balustrades van staal
Montage