Stalen Scharnierdeur

MetakDeuren & KozijnenScharnierdeuren

Een metalen scharnierdeur voor elk interieur

Ook voor een stalen scharnierdeur kan je uiteraard bij Metak terecht.  Naast de standaard maat stalen binnendeuren fabriceren wij ook de speciaal voor jou ontworpen stalen binnendeuren op maat. Doordat iedere deur in een andere (woonkamer) wordt opgehangen en afmeting / vlakverdeling iedere keer weer anders is, is ook voor ons iedere opdracht weer uniek. Bij Metak heb je verschillende keuzes voor het draaimechanisme, vlakverdeling en afwerking wat resulteert in een unieke en persoonlijke scharnierdeur. Onze stalen deuren zijn toepasbaar in bijvoorbeeld een aanbouw of overkapping waar een mooie lichtstraat van staal in is verwerkt.

Metak werknemer maakt stalen buitentrap

Stalen Scharnierdeur op maat? Vraag direct een offerte aan!

Vraag offerte aan

Het ontwerpen van een metalen scharnierdeur

Bij onze stalen scharnierdeuren moet je de juiste draairichting kiezen. Dit houdt in dat je recht voor de deur gaat staan en de deur naar je toe open trekt. Wanneer de scharnieren aan de rechterkant zitten is het een rechtsdraaiende deur. Zitten de scharnieren links dan is het een linksdraaiende deur. Het plaatsen van een scharnierdeur van staal is in feite hetzelfde als het inhangen van een normale houten scharnierdeur. Het grootste verschil is alleen dat een houten deur makkelijk bij te schaven is en een stalen deur niet. De deur dient dus meteen goed te hangen. Eventueel is deze nog een klein beetje te stellen doormiddel van opvul ringetjes. Het voordeel van een scharnierdeur? Hij kan geheel sluiten, wat goed is voor de isolatie van je gebouw. Wij monteren zelf door heel Nederland en kunnen voor jou zonder problemen de stalen deur inhangen. Het kan uiteraard ook voorkomen dat jij dit zelf wilt doen of dat jouw aannemer deze taak op zich neemt. Ook dat is geen probleem! Wij kunnen de deur naar ieder adres in Nederland versturen. 

Medewerker die aan de slag is met een maatwerk staalconstructie
Dubbele taatsdeuren met stalen kozijnen

Wat kost een scharnierdeur van metaal

De kosten van een stalen deur zijn afhankelijk van veel factoren. Natuurlijk is de afmeting een factor, maar ook het aantal ramen, aanwezigheid van een muurdoorbraak, de ondergrond, de afwerking en het soort scharnier spelen mee in de prijsberekening. Om een inschatting te geven van onze scharnierdeur prijzen: de meest simpele scharnierdeur, exclusief de montage en inclusief gelaagd veiligheidsglas, aangelaste handgreep naar keuze, poedercoating in elke gewenste RAL kleur, tekenwerk ter controle begint bij €2.200.

Direct een offerte aanvragen voor mijn stalen scharnierdeur

Maatwerk in metalen scharnierdeuren

Onze lassers gaan na akkoord op de offerte direct voor je aan de slag. Naast het frame wat wij in onze werkplaats voor je maken zorgen wij ook dat het glas wordt geplaatst in de deur. Dit geeft de stalen scharnierdeur een hele mooie landelijk moderne uitstraling en is mede de reden dat onze deuren zo gewild zijn. De levertijd van onze stalen scharnierdeur varieert dus. De levertijd is dan ook afhankelijk van de maat die je nodig hebt. Desgewenst komen wij de deur voor je inmeten. Uiteraard tegen een meerprijs. Voor de levertijd van een maatwerk deur geldt dat de levertijd ingaat vanaf het moment dat de maten zijn goedgekeurd door het ontwerpteam en de lassers. Maatwerk wordt letterlijk op maat voor jou gemaakt en de levertijd is tussen de vier en zes weken.

Stalen kozijnen voor binnen en buiten

Met trots presenteren wij onze projecten

Stalen kozijnen op maat

Stalen deuren in Montfoort

Deze op maat gemaakte stalen deuren zorgen voor een lichte en stijlvolle eetkamer in Montfoort.

Stalen bordestrap met houten treden en een knik in het begin

Stalen trap in Harmelen

De nieuwe stalen trap zorgt voor meer ruimte in de hal. 

Stalen poort met bladeren

Maatwerk opdracht waarbij de klant met een idee bij Metak is aangekomen en het in de werkplaats is uitgewerkt tot een unieke stalen tuinpoort. 

Spiltrap – een stijlvolle stalen trap in Den Haag

Bij Metak zijn we trots om te melden dat we onlangs een stijlvolle spiltrap hebben geleverd in Den Haag. Deze trap, vervaardigd uit duurzaam staal, is verrijkt met een thermisch verzinkte afwerking en een dubbele laag poedercoating, wat zowel de levensduur als het uiterlijk ten goede komt.

Stalen Design Traphek Mikado voor Woonboot in Utrecht

Bij Metak zetten we een nieuwe standaard in stijlvol wonen op het water met onze nieuwste creatie: het Mikado stalen design traphek, speciaal ontworpen voor een woonboot in Utrecht. Dit traphek is niet alleen een toonbeeld van moderne elegantie, maar ook een staaltje van ons vakmanschap in metaalbewerking.

Stalen Trap met Tussenkwart naar Dak voor Huawei in Rijswijk

We hebben bij Metak iets heel cools gedaan voor Huawei in Rijswijk: een stalen trap met tussenkwart die helemaal naar het dak leidt. Deze trap is niet alleen super functioneel voor toegang tot het dak, maar is ook een echte blikvanger.

Stijlvol Plafondrek met Verlichting Boven Kookeiland

Een strak plafondrek boven het kookeiland, compleet met ingebouwde verlichting. Het is niet alleen een super praktische oplossing voor extra opbergruimte, maar het geeft ook een fantastische uitstraling aan elke keuken.

Stalen Luifel voor Snackbar Terrasoverkapping in Nieuwegein

Bij Metak zijn we trots om je ons nieuwste project voor te stellen: een robuuste stalen luifel, speciaal ontworpen voor de terrasoverkapping van een snackbar in Nieuwegein.

Op maat gemaakte staalconstructie voor een bedrijfshal

Staalconstructie gezondheidscentrum Hoofddorp

In Hoofddorp hebben we een grote staalconstructie gerealiseerd voor een nieuw gezondheidscentrum.

Stalen vluchttrap

Stalen kerktrap Vleuten

Prachtige witte trap met bordes op maat gemaakt voor een kerk in Vleuten.

Hoe werkt bestellen bij Metak?

Aanvraag stalen balustrades
Aanvraag
Balustrades van staal aanvraag
Inventarisatie
Offerte voor stalen balustrades
Offerte
Inmeten van stalen balustrades
Inmeten
Productie van onze stalen balustrades
Productie
Monteren van balustrades van staal
Montage