Staalconstructie voor aanbouwen, bedrijfshallen en meer

MetakStaalconstructie

Staalconstructie

Een sterk frame is de basis van alle betrouwbare staalconstructies. Bij Metak zijn wij gespecialiseerd in metaalbewerking in verschillende gebieden, waaronder staalconstructie voor je schuur, aanbouw of bedrijfshal. Ook maken we veel staalwerk voor woningen en kunt je ook bij ons terecht als je maatwerk nodig hebt. Vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en beschikken over de kennis en tools die zij nodig hebben om de beste staalconstructie voor jouw aanbouw of bedrijfshal te maken. Groot of klein project, dat maakt voor ons niets uit.  

Hoe gaan wij aan de slag om de staalconstructie van jouw nieuwe schuur, bedrijfshal of ander bouwwerk te realiseren? Hiervoor zetten wij de juiste tools in. Zo maken wij gebruik van een modern 2D en 3D tekensysteem van Tekla. Tekla wordt wereldwijd succesvol gebruikt om de meest complexe staalconstructies te bouwen. De bouwtekeningen voor onze producties worden direct uit het 3D-model gegenereerd. Dit maakt fabricatie en montage nauwkeurig en overzichtelijk.Onze tekeningen kunnen gemakkelijk gekoppeld worden met BIM om samenwerking goed mogelijk te maken. 

Staalconstructies en staalwerk voor woningen  

Stalen woningen worden de ‘huizen van de toekomst’ genoemd. Bij Metak snappen we dat wel. Staalwerk voor woningen is multifunctioneel, duurzaam en het heeft een moderne uitstraling. Daar houden de voordelen nog niet op. Het staalwerk voor woningen kan eenvoudig worden aangepast of worden uitgebreid. Dit is ook de reden dat steeds meer mensen nemen hun intrek in zogeheten loft- of schuurwoningen, die gebaseerd zijn op een staalwerk. 

Onze vakkundige medewerkers helpen graag met het produceren en monteren vanstaalwerk voor jouw woning. 

Werknemer Metak aan het werk

Meer weten? Vraag direct een offerte aan bij onze specialisten

Vraag offerte aan

Staalconstructie voor een schuur of loods 

Bij Metak maken we verschillende staalconstructies. Zo ook voor de schuur of loods. Staal is namelijk stevig, duurzaam én relatief goedkoop. Schuren en loodsen zijn meestal vrijstaande gebouwen die worden gebruikt voor opslag of als werkplek. Om te zorgen dat je schuur na verloop van tijd z’n stevigheid niet verliest, is het ontzettend belangrijk dat deze een stevige fundering heeft. Met een stevig raamwerk zoals een staalconstructie voor je schuur of loods kun je dit voorkomen en ben je er zeker van dat je gebouw nog lang wind en weer trotseert.  

Benieuwd naar de staalconstructie loods die wij kunnen produceren en monteren? Lees meer! 

Metak werknemer maakt stalen buitentrap

Staalconstructie voor een uitbouw 

Wil je een staalconstructie gebruiken voor je uitbouw? Staal leent zich uitstekend voor een uitbouw in alle soorten en maten zoals een serre, kantoorruimte, kas of garage. Een staalconstructie voor je uitbouw heeft verschillende voordelen. Naast dat het erg sterk is, kan de staalconstructie bijdragen aan het uiterlijk van je uitbouw. Combineer de stoere (matzwart gepoedercoate) staalconstructie met glaswerk voor een strakke, moderne look.  

Bekijk de staalconstructies die wij voor een uitbouw kunnen maken! 

 

Staalconstructies voor bedrijfshallen 

Naast staalconstructies voor schuren, loodsen en woningen maken wij ook staalconstructies voor bedrijfshallen. Voor bedrijven maken wij voornamelijk middelgrote staalconstructies tot 100 ton. Wij maken staalconstructies voor verschillende soorten bedrijfshallen. Zo kun je bij ons terecht voor een winkelcentrum, sportcomplex, opslagruimte of een kantoorruimte. Waarom is een staalconstructie voor een bedrijfshal zo geschikt? Het is stevig en makkelijk uitbreiden. Zo kun je er nog jaren mee vooruit.  

Zit je eraan te denken om een bedrijfshal of een bedrijfspand te laten bouwen of renoveren? Schakel Metak in. 

Staalconstructie voor een schuur of loods

Bij Metak zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van staalconstructies voor schuren en loodsen. Staal is namelijk de ideale keuze voor deze toepassingen vanwege zijn stevigheid, duurzaamheid en kostenefficiëntie. Of je nu een kleine schuur of een grote industriële loods nodig hebt, onze staalconstructies bieden de nodige stabiliteit en bescherming voor al je bezittingen. Een stevige fundering is essentieel om ervoor te zorgen dat je staalconstructie loods bestand is tegen de tand des tijds en verschillende weersomstandigheden kan weerstaan.

Met onze uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van staalconstructies voor loodsen, kunnen wij aan al je wensen voldoen. Of je nu op zoek bent naar een standaardontwerp of een op maat gemaakte oplossing nodig hebt, wij staan voor je klaar om je te helpen bij elke stap van het proces. Van het ontwerp en de fabricage tot de levering en installatie, wij zorgen ervoor dat jouw staalconstructie loods aan al je verwachtingen voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze staalconstructies voor schuren en loodsen!

Specials & maatwerk 

Bij Metak zijn we dol op ons vak en vinden alles in de branche geweldig. Vooral als we creatieve oplossingen mogen verzinnen voor bestaande problemen. Ook hierbij geldt. Geen project te klein of probleem te groot. Dus heb je een leuk idee in je hoofd of zit je met een (constructie)probleem? Neem direct contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

Lees meer over maatwerk staalconstructies. 

Met trots presenteren wij onze projecten

Stalen kozijnen op maat

Stalen deuren in Montfoort

Deze op maat gemaakte stalen deuren zorgen voor een lichte en stijlvolle eetkamer in Montfoort.

Stalen bordestrap met houten treden en een knik in het begin

Stalen trap in Harmelen

De nieuwe stalen trap zorgt voor meer ruimte in de hal. 

Stalen poort met bladeren

Maatwerk opdracht waarbij de klant met een idee bij Metak is aangekomen en het in de werkplaats is uitgewerkt tot een unieke stalen tuinpoort. 

Spiltrap – een stijlvolle stalen trap in Den Haag

Bij Metak zijn we trots om te melden dat we onlangs een stijlvolle spiltrap hebben geleverd in Den Haag. Deze trap, vervaardigd uit duurzaam staal, is verrijkt met een thermisch verzinkte afwerking en een dubbele laag poedercoating, wat zowel de levensduur als het uiterlijk ten goede komt.

Stalen Design Traphek Mikado voor Woonboot in Utrecht

Bij Metak zetten we een nieuwe standaard in stijlvol wonen op het water met onze nieuwste creatie: het Mikado stalen design traphek, speciaal ontworpen voor een woonboot in Utrecht. Dit traphek is niet alleen een toonbeeld van moderne elegantie, maar ook een staaltje van ons vakmanschap in metaalbewerking.

Stalen Trap met Tussenkwart naar Dak voor Huawei in Rijswijk

We hebben bij Metak iets heel cools gedaan voor Huawei in Rijswijk: een stalen trap met tussenkwart die helemaal naar het dak leidt. Deze trap is niet alleen super functioneel voor toegang tot het dak, maar is ook een echte blikvanger.

Stijlvol Plafondrek met Verlichting Boven Kookeiland

Een strak plafondrek boven het kookeiland, compleet met ingebouwde verlichting. Het is niet alleen een super praktische oplossing voor extra opbergruimte, maar het geeft ook een fantastische uitstraling aan elke keuken.

Stalen Luifel voor Snackbar Terrasoverkapping in Nieuwegein

Bij Metak zijn we trots om je ons nieuwste project voor te stellen: een robuuste stalen luifel, speciaal ontworpen voor de terrasoverkapping van een snackbar in Nieuwegein.

Op maat gemaakte staalconstructie voor een bedrijfshal

Staalconstructie gezondheidscentrum Hoofddorp

In Hoofddorp hebben we een grote staalconstructie gerealiseerd voor een nieuw gezondheidscentrum.

Stalen vluchttrap

Stalen kerktrap Vleuten

Prachtige witte trap met bordes op maat gemaakt voor een kerk in Vleuten.

Hoe werkt bestellen bij Metak?

Aanvraag stalen balustrades
Aanvraag
Balustrades van staal aanvraag
Inventarisatie
Offerte voor stalen balustrades
Offerte
Inmeten van stalen balustrades
Inmeten
Productie van onze stalen balustrades
Productie
Monteren van balustrades van staal
Montage