Staalconstructie voor aanbouwen, bedrijfshallen en meer

MetakStaalconstructie

Staalconstructie

Een sterk frame is de basis van alle betrouwbare staalconstructies. Bij Metak zijn wij gespecialiseerd in metaalbewerking in verschillende gebieden, waaronder staalconstructie voor je schuur, aanbouw of bedrijfshal. Ook maken we veel staalwerk voor woningen en kunt je ook bij ons terecht als je maatwerk nodig hebt. Vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en beschikken over de kennis en tools die zij nodig hebben om de beste staalconstructie voor jouw aanbouw of bedrijfshal te maken. Groot of klein project, dat maakt voor ons niets uit.  

Hoe gaan wij aan de slag om de staalconstructie van jouw nieuwe schuur, bedrijfshal of ander bouwwerk te realiseren? Hiervoor zetten wij de juiste tools in. Zo maken wij gebruik van een modern 2D en 3D tekensysteem van Tekla. Tekla wordt wereldwijd succesvol gebruikt om de meest complexe staalconstructies te bouwen. De bouwtekeningen voor onze producties worden direct uit het 3D-model gegenereerd. Dit maakt fabricatie en montage nauwkeurig en overzichtelijk.Onze tekeningen kunnen gemakkelijk gekoppeld worden met BIM om samenwerking goed mogelijk te maken. 

Staalconstructies en staalwerk voor woningen  

Stalen woningen worden de ‘huizen van de toekomst’ genoemd. Bij Metak snappen we dat wel. Staalwerk voor woningen is multifunctioneel, duurzaam en het heeft een moderne uitstraling. Daar houden de voordelen nog niet op. Het staalwerk voor woningen kan eenvoudig worden aangepast of worden uitgebreid. Dit is ook de reden dat steeds meer mensen nemen hun intrek in zogeheten loft- of schuurwoningen, die gebaseerd zijn op een staalwerk. 

Onze vakkundige medewerkers helpen graag met het produceren en monteren vanstaalwerk voor jouw woning. 

Werknemer Metak aan het werk

Meer weten? Vraag direct een offerte aan bij onze specialisten

Vraag offerte aan

Staalconstructie voor een schuur of loods 

Bij Metak maken we verschillende staalconstructies. Zo ook voor de schuur of loods. Staal is namelijk stevig, duurzaam én relatief goedkoop. Schuren en loodsen zijn meestal vrijstaande gebouwen die worden gebruikt voor opslag of als werkplek. Om te zorgen dat je schuur na verloop van tijd z’n stevigheid niet verliest, is het ontzettend belangrijk dat deze een stevige fundering heeft. Met een stevig raamwerk zoals een staalconstructie voor je schuur of loods kun je dit voorkomen en ben je er zeker van dat je gebouw nog lang wind en weer trotseert.  

Benieuwd naar de staalconstructie loods die wij kunnen produceren en monteren? Lees meer! 

Metak werknemer

Staalconstructie voor een uitbouw 

Wil je een staalconstructie gebruiken voor je uitbouw? Staal leent zich uitstekend voor een uitbouw in alle soorten en maten zoals een serre, kantoorruimte, kas of garage. Een staalconstructie voor je uitbouw heeft verschillende voordelen. Naast dat het erg sterk is, kan de staalconstructie bijdragen aan het uiterlijk van je uitbouw. Combineer de stoere (matzwart gepoedercoate) staalconstructie met glaswerk voor een strakke, moderne look.  

Bekijk de staalconstructies die wij voor een uitbouw kunnen maken! 

 

Staalconstructies voor bedrijfshallen 

Naast staalconstructies voor schuren, loodsen en woningen maken wij ook staalconstructies voor bedrijfshallen. Voor bedrijven maken wij voornamelijk middelgrote staalconstructies tot 100 ton. Wij maken staalconstructies voor verschillende soorten bedrijfshallen. Zo kun je bij ons terecht voor een winkelcentrum, sportcomplex, opslagruimte of een kantoorruimte. Waarom is een staalconstructie voor een bedrijfshal zo geschikt? Het is stevig en makkelijk uitbreiden. Zo kun je er nog jaren mee vooruit.  

Zit je eraan te denken om een bedrijfshal of een bedrijfspand te laten bouwen of renoveren? Schakel Metak in. 

Specials & maatwerk 

Bij Metak zijn we dol op ons vak en vinden alles in de branche geweldig. Vooral als we creatieve oplossingen mogen verzinnen voor bestaande problemen. Ook hierbij geldt. Geen project te klein of probleem te groot. Dus heb je een leuk idee in je hoofd of zit je met een (constructie)probleem? Neem direct contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

Lees meer over maatwerk staalconstructies. 

Met trots presenteren wij onze projecten

Stalen deuren in Montfoort

Deze op maat gemaakte stalen deuren zorgen voor een lichte en stijlvolle eetkamer in Montfoort.

Stalen bordestrap met houten treden en een knik in het begin

Stalen trap in Harmelen

De nieuwe stalen trap zorgt voor meer ruimte in de hal. 

Stalen poort met bladeren

Maatwerk opdracht waarbij de klant met een idee bij Metak is aangekomen en het in de werkplaats is uitgewerkt tot een unieke stalen tuinpoort. 

Op maat gemaakte staalconstructie voor een bedrijfshal

Staalconstructie gezondheidscentrum Hoofddorp

In Hoofddorp hebben we een grote staalconstructie gerealiseerd voor een nieuw gezondheidscentrum.

Stalen vluchttrap

Stalen kerktrap Vleuten

Prachtige witte trap met bordes op maat gemaakt voor een kerk in Vleuten.

Stalen deuren de Meern

Onze klant in de Meern wilde graag de keuken afschermen om meer rust in huis te creëren. 

Een Stalen wenteltrap en Stalen Spiltrap

Stalen spiltrap voor Utrechts hotel

Voor een hotel in Utrecht hebben we een stalen spiltrap op maat gemaakt welke ingezet wordt als vluchttrap.

Stalen balkonhek

Voor een balkon in Harmelen hebben we een stalen constructie bedacht om over het oude betonnen balkon heen te schuiven. Het resultaat is dit mooie blauwe balkonhekwerk.

Stalen binnendeur met glas

Stalen haldeur

Nieuwe stalen deur voor een open hal met zichtlijn naar de eetkamer.

Stalen Trap en Hekwerk bij de Boerhaave Kliniek

Voor de Boerhaave kliniek maakten wij deze uitgebreide stalen trap en verzorgden wij ook de constructie en installatie van het stalen hekwerk voor een andere (betonnen) trap. 

Hoe werkt bestellen bij Metak?

Aanvraag stalen balustrades
Aanvraag
Balustrades van staal aanvraag
Inventarisatie
Offerte voor stalen balustrades
Offerte
Inmeten van stalen balustrades
Inmeten
Productie van onze stalen balustrades
Productie
Monteren van balustrades van staal
Montage