Wij zijn EN 1090-1 gecertificeerd

MetakOver MetakCE markering

Volgens Europese wetgeving moeten staalconstructies die belast worden een CE-verklaring hebben. Wij bieden deze CE-verklaring op al onze constructies, omdat wij EN-1090-2 gecertificeerd zijn. Hiermee hebben wij aangegeven dat onderdelen of eindproducten van staal aan alle technische eisen voldoen. Het afnemen van een stalen constructie die belast wordt van een metaalbewerking partij die dit niet heeft is strafbaar.

Gecertificeerd

Metak  B.V. is gecertificeerd door KIWA. Wij kunnen stalen constructies fabriceren en leveren tot en met uitvoeringsklasse EXC 2. Wij doen dit volgens EN 1091-1:2009+A1:2011 norm.

 

Laswerk

Ook zijn wij gecertificeerd door KIWA voor het uitvoeren van laswerkzaamheden conform EN 1090-2:2008+A1:2011 norm. Wij doen dit volgens lasproces 135. 

Dit is officieel een norm te veel voor ons EN 1090 certificaat, maar hier voldoen wij toch al aan, gezien de hoge kwaliteit van ons laswerk. Vandaar dat wij ervoor gekozen hebben volgens deze norm ons te laten certificeren.

Lasser aan het werk met een staalconstructie voor een bedrijfshal
Werknemer aan het boren

Meer weten? Vraag direct een offerte aan bij onze specialisten.

Vraag offerte aan

Met trots presenteren wij onze projecten

Stalen kozijnen op maat

Stalen deuren in Montfoort

Deze op maat gemaakte stalen deuren zorgen voor een lichte en stijlvolle eetkamer in Montfoort.

Stalen bordestrap met houten treden en een knik in het begin

Stalen trap in Harmelen

De nieuwe stalen trap zorgt voor meer ruimte in de hal. 

Stalen poort met bladeren

Maatwerk opdracht waarbij de klant met een idee bij Metak is aangekomen en het in de werkplaats is uitgewerkt tot een unieke stalen tuinpoort. 

Spiltrap – een stijlvolle stalen trap in Den Haag

Bij Metak zijn we trots om te melden dat we onlangs een stijlvolle spiltrap hebben geleverd in Den Haag. Deze trap, vervaardigd uit duurzaam staal, is verrijkt met een thermisch verzinkte afwerking en een dubbele laag poedercoating, wat zowel de levensduur als het uiterlijk ten goede komt.

Stalen Design Traphek Mikado voor Woonboot in Utrecht

Bij Metak zetten we een nieuwe standaard in stijlvol wonen op het water met onze nieuwste creatie: het Mikado stalen design traphek, speciaal ontworpen voor een woonboot in Utrecht. Dit traphek is niet alleen een toonbeeld van moderne elegantie, maar ook een staaltje van ons vakmanschap in metaalbewerking.

Stalen Trap met Tussenkwart naar Dak voor Huawei in Rijswijk

We hebben bij Metak iets heel cools gedaan voor Huawei in Rijswijk: een stalen trap met tussenkwart die helemaal naar het dak leidt. Deze trap is niet alleen super functioneel voor toegang tot het dak, maar is ook een echte blikvanger.

Stijlvol Plafondrek met Verlichting Boven Kookeiland

Een strak plafondrek boven het kookeiland, compleet met ingebouwde verlichting. Het is niet alleen een super praktische oplossing voor extra opbergruimte, maar het geeft ook een fantastische uitstraling aan elke keuken.

Stalen Luifel voor Snackbar Terrasoverkapping in Nieuwegein

Bij Metak zijn we trots om je ons nieuwste project voor te stellen: een robuuste stalen luifel, speciaal ontworpen voor de terrasoverkapping van een snackbar in Nieuwegein.

Op maat gemaakte staalconstructie voor een bedrijfshal

Staalconstructie gezondheidscentrum Hoofddorp

In Hoofddorp hebben we een grote staalconstructie gerealiseerd voor een nieuw gezondheidscentrum.

Stalen vluchttrap

Stalen kerktrap Vleuten

Prachtige witte trap met bordes op maat gemaakt voor een kerk in Vleuten.

Hoe werkt bestellen bij Metak?

Aanvraag stalen balustrades
Aanvraag
Balustrades van staal aanvraag
Inventarisatie
Offerte voor stalen balustrades
Offerte
Inmeten van stalen balustrades
Inmeten
Productie van onze stalen balustrades
Productie
Monteren van balustrades van staal
Montage