Blauw balkonhekwerk van staal

Staalwerk woningen

MetakStaalconstructieStaalwerk woningen

Professionele staalbouw voor woningen 

Onze tekenaars, werkvoorbereiders en monteurs komen regelmatig bij particuliere klanten over de vloer. Want staalbouw leent zich uitstekend voor renovaties in en om woningen. Bovendien worden wij regelmatig ingeschakeld om een stalen aanbouw of uitbouw te maken. We leveren altijd complete staalbouw oplossingen die speciaal worden ontworpen voor jouw woning. Daarnaast kun je altijd rekenen op een uitstekende service en een snelle levering van de constructie.  

Grote of kleine staalbouw voor je woning 

We houden ons niet alleen bezig met woningbouw, maar ook met renovaties en kleinschalige staalbouw. Laat je niet afschrikken door de grote projecten die wij hebben gerealiseerd: kleinere staalbouw opdrachten voor woningen vinden wij minstens zo uitdagend. Zo maken wij regelmatig kleinere staalconstructies zoals ramen, kozijnen, steektrappen deuren, spiltrappen en kooiladders. Bovendien maken wij regelmatig stalen poorten en hekwerk voor tuinen en balkons. Heb jij staalbouw nodig voor jouw woning? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Stalen woningconstructies worden steeds populairder 

Steeds meer mensen nemen hun intrek in zogeheten loft- of schuurwoningen, die gebaseerd zijn op een staalconstructie. Staalbouw woningen worden niet voor niets ‘huizen van de toekomst’ genoemd. Ze zijn multifunctioneel, duurzaam en hebben een moderne uitstraling. De staalconstructie van een woning kan eenvoudig worden aangepast of worden uitgebreid. Hierdoor is een stalen huis uiterst flexibel en geschikt voor levensbestendig wonen. Onze vakkundige medewerkers helpen graag met het produceren en monteren van staalbouw voor jouw woning(uitbreiding). 

Jouw eigen staalbouw woning 

Ben jij op zoek naar iemand die een staalbouw woning(uitbouw) voor jou kan vervaardigen? Dan ben je bij Metak op het juiste adres. Vraag vrijblijvend de offerte aan of neem contact op met een van onze experts. Zij kijken met je mee en helpen jou met het maken van jouw staalbouw woning. 

Grote of kleine staalconstructie voor je huis

We houden ons niet alleen bezig met woningbouw, maar ook met renovaties en kleinschalig staalwerk. Laat je niet afschrikken door de grote projecten die wij hebben gerealiseerd: kleinere opdrachten vinden wij minstens zo uitdagend. Zo maken wij regelmatig kleinere staalconstructies zoals ramen, kozijnen, steektrappen deuren, spiltrappen en kooiladders. Bovendien maken wij regelmatig stalen poorten en hekwerk voor tuinen en balkons. Heb jij staalwerk nodig voor jouw woning? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Stalen buitendeur
Medewerker Metak

Meer weten? Vraag direct een offerte aan bij onze specialisten.

Vraag offerte aan

Met trots presenteren wij onze projecten

Hoe werkt bestellen bij Metak?

Aanvraag stalen balustrades
Aanvraag
Balustrades van staal aanvraag
Inventarisatie
Offerte voor stalen balustrades
Offerte
Inmeten van stalen balustrades
Inmeten
Productie van onze stalen balustrades
Productie
Monteren van balustrades van staal
Montage