Staalconstructie voor een bedrijfshal

Staalconstructie voor bedrijfshal

MetakStaalconstructieStaalconstructie voor bedrijfshal

De ideale staalconstructie voor jouw bedrijf 

Zit je eraan te denken om een bedrijfshal of een bedrijfspand te laten bouwen? Heel slim om voor een staalconstructie te kiezen. Met stalenconstructie voor je bedrijf weet je zeker dat je jaren vooruit kunt. Barst het bedrijf uit zijn voegen? Geen reden tot paniek! Staal is een uiterst flexibel materiaal, dus het is een kleine moeite om het bedrijfspand op termijn uit te breiden of aan te passen. Kan jouw huidige pand wel wat extra staalwerk gebruiken? Uiteraard kun je ons ook inschakelen voor renovatietrajecten en klein staalwerk. 

Wat voor soort staalconstructies voor bedrijven maken wij? 

Eigenlijk is er maar één antwoord op die vraag: elk denkbaar bedrijfspand. We hebben namelijk een heel breed toepassingsgebied en diverse soorten klanten. Voor bedrijven maken wij voornamelijk middelgrote staalconstructies tot 100 ton. Daar vallen allerlei soorten gebouwen onder, zoals: 

  • Bedrijfshallen en -panden 
  • Winkelcentrum
  • Sportcomplex
  • Opslagloods
  • Kantoorruimte 
Voorbeeld van een staalconstructie van een bedrijfspand
werknemer van metak bezig met een staalconstructie

Meer weten? Vraag direct een offerte aan bij onze specialisten.

Vraag offerte aan

Wij maken staalconstructies voor elk bedrijf op maat 

Het ene bedrijfspand is het andere niet, dat realiseren wij ons maar al te goed. Waar bedrijf A het liefst een grote loods plaatst voor opslag, is bedrijf B op zoek naar een stalen kantoorpand. Uiteraard houden we rekening met jouw specifieke wensen. Sterker nog, dat vinden we een leuke uitdaging! Met ons moderne tekensysteem Tekla kunnen wij uiterst complexe staalconstructies voor jouw bedrijf bedenken waarmee jouw wensen werkelijkheid worden. 

Op maat gemaakte staalconstructie voor een bedrijfshal

Een staalconstructie voor jouw bedrijf 

Ben jij op zoek naar iemand die een staalconstructie voor jouw bedrijf kan vervaardigen? Dan ben je bij Metak op het juiste adres. Vraag vrijblijvend de offerte aan of neem contact op met een van onze experts. Zij kijken met je mee en helpen jou met het maken van de staalconstructie voor jouw bedrijf. 

Met trots presenteren wij onze projecten

Hoe werkt bestellen bij Metak?

Aanvraag stalen balustrades
Aanvraag
Balustrades van staal aanvraag
Inventarisatie
Offerte voor stalen balustrades
Offerte
Inmeten van stalen balustrades
Inmeten
Productie van onze stalen balustrades
Productie
Monteren van balustrades van staal
Montage