Balustrade van staal

Stalen balustrades op maat

I.v.m. de bouwvak zijn wij gesloten. Vanaf 22 augustus zijn wij weer bereikbaar

Balustrades van staal

Een balustrade is een laag hekje of muurtje dat in geval van hoogteverschil beveiligt tegen vallen. Denk bijvoorbeeld aan een balkon, galerij of brug. Afhankelijk van hoe functioneel een balustrade van staal is kan het ook toedragen aan een mooie, chique of ouderwetse uitstraling. Een ideale balustrade biedt niet alleen bescherming maar geeft ook de mogelijkheid om te leunen of om de bovenkant vast te houden tijdens het lopen. Metak maakt metalen balustrades op maat en kijkt met je mee welke stijl, welk materiaal en welke afmetingen passen bij jouw project. Wil jij ook een passende op maat gemaakte stalen balustrade voor je balkon, galerij of brug? Vraag dan meteen een prijsindicatie aan!

Prijsindicatie voor balustrade aanvragen

Stalen balustrade voor je balkon

Ben je op zoek naar een balustrade van staal voor jou balkon? Dan helpen wij je graag verder. Of het nu gaat om een simpele balustrade van metaal die de veiligheid voor je kind garandeert of om een gracieuze stalen balustrade voor een weldadige uitstraling in een pand, bij Metak weten we voor elk project de juiste oplossing te vinden. Deze wordt altijd gemaakt op basis van jouw persoonlijke wensen

Prijsindicatie voor balkon balustrade aanvragen

Stalen balustrades voor je trap

Wil jij ook een passende op maat gemaakte stalen balustrade voor de trap? Wij denken graag mee over welke stijl, materialen en afmetingen het beste bij jouw trap passen. Zodra we je wensen goed in kaart hebben gebracht gaan we meteen aan de slag met het vervaardigen van jouw op maat gemaakte metalen balustrade. Kan je niet wachten op jouw nieuwe balustrade? Vraag dan direct een prijsindicatie aan!

 

Prijsindicatie trap balustrade aanvragen

Balustrade van staal

Zo werkt bestellen bij Metak

Aanvraag
Inventarisatie
Offerte
Inmeten
Productie
Montage

Meer weten? Vraag direct een offerte aan bij onze specialisten.

Vraag offerte aan

Met trots presenteren wij onze projecten