Balustrade van staal

Stalen balustrades op maat

MetakMetalen hekwerkBalustrades op maat

Stalen balustrade

Een balustrade is een laag hekje of muurtje dat je beschermd tegen vallen. Het hek om een balkon, brug of bij een galerij zijn veel voorkomende balustrades. Bij Metak hoeft jouw stalen balustrade niet alleen functioneel te zijn. We maken graag balustrades met een mooie, chique of juist ouderwetse uitstraling. Idealiter biedt een stalen balustrade voor een trap, balkon of ander hoogteverschil niet alleen bescherming tegen de val, maar ook de mogelijkheid om te leunen of om de bovenkant vast te houden tijdens het lopen. Metak maakt stalen balustrades op maat en kijkt met je mee welke stijl, materialen en afmetingen je nodig hebt voor jouw project. Zo krijg je een perfect passende op maat gemaakte stalen balustrade voor je balkon, galerij of brug.

Prijsindicatie voor balustrade aanvragen

Stalen balustrade voor je balkon

Ben je op zoek naar een balustrade van staal voor jouw balkon? We helpen je graag. Of het nu gaat om een simpele balustrade van metaal die de veiligheid van je kind garandeert of om een gracieuze stalen balustrade die jouw pand een prachtige uitstraling geeft. Bij Metak weten we voor elk project de juiste oplossing te vinden. Een stalen balustrade voor je balkon wordt altijd gemaakt op basis van je persoonlijke wensen. Bekijk alle opties of vraag direct een offerte aan.

Stalen balustrades voor je trap

Als je op zoek bent naar een op maat gemaakte stalen balustrade voor jouw trap zit je bij Metak goed. We helpen je graag met het verwezenlijken hiervan. Weet je nog niet precies hoe jouw nieuwe balustrade eruit moet komen te zien? We denken graag mee over welke stijl, materialen en afmetingen het beste bij jouw trap passen. Zodra we je wensen goed in kaart hebben gebracht gaan we aan de slag. Bekijk alle opties of vraag dan direct een prijsindicatie aan!

De kosten van een stalen balustrade op maat

De kosten van een stalen balustrade op maat zijn per project verschillend. De kosten hangen namelijk samen met verschillende factoren. De afmeting, het gebruik van ramen en het aantal ramen en de afwerking zijn een paar van deze factoren. Voor een inschatting van de prijs kun je een offerte aanvragen.

Is de offerte met richtprijs goedgekeurd? Dan gaat ons team aan de slag. De balustrade voor jouw balkon of trap wordt op de millimeter precies getekend, waarna onze lassers aan de slag gaan. Zij maken het frame van je nieuwe stalen balustrade en plaatsen het glas erin. Hierna is het een kwestie van afwerken. Dit wordt gedaan in de uitgekozen RAL-kleur en kan met een glanzende of matte finish. De levertijd staat op ongeveer 6 weken na de goedkeuring van de offerte.

Vraag direct een offerte aan voor je stalen balustrade op maat

Balustrade van staal

Zo werkt bestellen bij Metak

Aanvraag
Inventarisatie
Offerte
Inmeten
Productie
Montage

Meer weten? Vraag direct een offerte aan bij onze specialisten.

Vraag offerte aan

Met trots presenteren wij onze projecten