stalen trappen op maat

Stalen balustrades op maat

MetakStalen hekwerkStalen balustrades op maat

Stalen balustrades op maat gemaakt

Ontdek de stalen balustrades op maat van Metak. Of het nu gaat om een trap, balkon of terras, onze op maat gemaakte balustrades bieden de ideale mix van stijl en functionaliteit. Laat ons u helpen bij het realiseren van uw visie met ons vakmanschap en maatwerk. Van strak en modern tot klassiek en tijdloos, wij hebben de oplossing die bij uw behoeften past. Met een nieuwe stalen balustrade op maat van Metak voegt u niet alleen een esthetisch element toe, maar ook extra veiligheid aan uw omgeving. Ervaar het verschil van een stalen balustrade op maat en geef uw ruimte een upgrade die zowel praktisch als stijlvol is. Vraag vandaag nog uw nieuwe stalen balustrade op maat aan.

Stalen balustrades op maat – Maatwerk van Metak

Stalen balustrades zijn een essentieel onderdeel van elk gebouw. Je komt ze meestal aan de randen van trappen en hogere verdiepingen tegen om te voorkomen dat er mensen vallen. Van een paar meter op de overloop een woning tot honderden meters door commerciële gebouwen. Hoewel de primaire functie veiligheid is, kunnen ze naast deze veiligheidseis ook een decoratief doel dienen. Waarbij esthetisch mooie stalen balustrades een prominent onderdeel vormen van het interieurontwerp van een gebouw.

Stalen balustrades van Metak - Veilig en stijlvol

Een balustrade is een laag hekje of muurtje dat je beschermd tegen vallen. Het hek om een balkon, brug of bij een galerij zijn veel voorkomende balustrades. Bij Metak maken we prachtige stalen balustrades op maat die zowel een veiligheids- als een esthetisch doel dienen voor elk gebouw. We maken graag stalen balustrades met een mooie, chique of juist ouderwetse uitstraling. Idealiter biedt een stalen balustrade voor een trap, balkon of ander hoogteverschil een mogelijkheid om te leunen of om de bovenkant vast te houden tijdens het lopen. Metak maakt stalen balustrades op maat en kijkt met je mee welke stijl, materialen en afmetingen je nodig hebt voor jouw project. Zo krijg je een perfect passende op maat gemaakte stalen balustrade voor je balkon, galerij of brug.

Prijsindicatie voor balustrade aanvragen

Stalen balustrades

Stalen balustrades voor de buitenomgeving, balkons en andere plaatsen

Onze stalen balustrades en leuningen zijn gemaakt om de beleving van jouw omgeving zowel buiten als binnen te verbeteren. Samen creëren we unieke producten op basis van jouw afmetingen en persoonlijke wensen.

Jouw persoonlijke wensen voor onze stalen balustrades

Je kunt je stalen balustrade bestellen door je afmetingen in te voeren en door verschillende keuzes op maat te maken. Je kunt keuzes maken van esthetische aard (voor het uiterlijk) maar ook praktische keuzes zoals oe je je stalen balustrade gemonteerd wilt hebben.

Stalen balustrades

Stalen balustrade voor je balkon

Ben je op zoek naar een balustrade van staal voor jouw balkon? We helpen je graag. Of het nu gaat om een simpele balustrade van metaal die de veiligheid van je kind garandeert of om een gracieuze stalen balustrade die jouw pand een prachtige uitstraling geeft. Bij Metak weten we voor elk project de juiste oplossing te vinden. Een stalen balustrade voor je balkon wordt altijd gemaakt op basis van je persoonlijke wensen. Bekijk alle opties of vraag direct een offerte aan.

Stalen balustrades voor trappen

Als je op zoek bent naar een op maat gemaakte stalen balustrade voor jouw trap zit je bij Metak goed. We helpen je graag met het verwezenlijken hiervan. Weet je nog niet precies hoe jouw nieuwe balustrade eruit moet komen te zien? We denken graag mee over welke stijl, materialen en afmetingen het beste bij jouw trap passen. Altijd uitgaand van jouw persoonlijke wensen! Zodra we je wensen goed in kaart hebben gebracht gaan we aan de slag met de stalen balustrade voor jouw trap. Bekijk alle opties voor stalen balustrades voor trappen of vraag hier direct een prijsindicatie aan.

De kosten van stalen balustrades op maat

De kosten van een stalen balustrade op maat zijn per project verschillend. De kosten hangen namelijk samen met verschillende factoren. De afmeting, het gebruik van ramen en het aantal ramen en de afwerking zijn een paar van deze factoren. Voor een inschatting van de prijs van je stalen balustrades kun je een offerte aanvragen.

Is de offerte met richtprijs goedgekeurd? Dan gaat ons team aan de slag. Je stalen balustrade voor jouw balkon of trap wordt op de millimeter precies getekend, waarna onze lassers aan de slag gaan. Zij maken het frame van je nieuwe stalen balustrade en plaatsen het glas erin. Hierna is het een kwestie van afwerken. Dit wordt gedaan in de uitgekozen RAL-kleur en kan met een glanzende of matte finish. De levertijd staat op ongeveer 6 weken na de goedkeuring van de offerte.

Vraag direct een offerte aan voor je stalen balustrade op maat

stalen trappen op maat

Jouw stalen balustrades snel bestellen bij Metak

Aanvraag stalen balustrades
Aanvraag
Balustrades van staal aanvraag
Inventarisatie
Offerte voor stalen balustrades
Offerte
Inmeten van stalen balustrades
Inmeten
Productie van onze stalen balustrades
Productie
Monteren van balustrades van staal
Montage
Offerte voor stalen trappen op maat

Meer weten? Vraag direct een offerte aan bij onze specialisten.

Vraag offerte aan

Stalen balustrades & meer

Bekijk onze projecten en doe inspiratie op voor jouw eigen balustrade voor jouw trap, gallerei of gebouw. Of heb je al enkele ideeën in gedachten? Dan helpt ons ontwerpteam deze te vertalen in een werkplan voor jouw nieuwe stalen balustrades.

Met trots presenteren wij onze projecten