Over Metak

MetakOver Metak

Metak bv. vindt zijn oorsprong in 1974 in Vleuten. Daar groeide het “bedrijf” in de jaren 70 uit zijn jasje en verhuisde naar het monumentale pand van de voormalige kerk van Ouderijn in Utrecht, en is nu gegroeid tot een allround staalconstructiebedrijf.

Compleet dienstenpakket

Metak  B.V. levert al het denkbare metaalconstructiewerk voor de woning- en utiliteitsbouw, de agrarische sector, en al het denkbare renovatiewerk. Complete oplossingen worden uitgevoerd van alles wat er maar in staal gemaakt kan worden zoals lichte tot middelzware staalconstructies tot ca 100 ton. Ook hebben wij diverse kunstwerken geconstrueerd. Kwaliteit, service en vakkundig personeel zorgen voor een kostenbewuste, flexibel en betrouwbare toeleverancier. Wij zijn specialist in metaal- en staalconstructiewerk in een breed toepassingsveld. Tevens diverse in- en uitpandige constructies zoals bijvoorbeeld ramen, deuren, steektrappen spiltrappen, en kooiladders. Daarnaast behoort het vervaardigen van hekken in alle soorten en maten tot eveneens de mogelijkheden.

Teamwork en vakmanschap

Onze tekenaars, werkvoorbereiders en monteurs werken allemaal binnen ons eigen bedrijf; dit waarborgt de volledige afstemming en controle op het project en de kwaliteit van het eindproduct.

Als Erkend Leerbedrijf dragen wij bovendien bij aan het doorgeven van vakmanschap aan de volgende generatie.

Meer weten over Metak?

Neem contact op