Stalen balkonhekwerk rijkelijk versierd

Balkonhekwerk

Stalen balkonhekwerk op maat

De plaatsing van een hek op je balkon heeft veelal twee redenen: veiligheid en uitstraling. Een balkonhek kan nog meer verschillende redenen hebben. Denk aan privacy of bescherming tegen de wind. Voor elke reden is er een geschikt balkonhek die past bij de uitstraling van jouw huis of pand. Wij produceren schermen, hekken en balustrades voor onder andere galerijen, balkons en dakterrassen. 

Soorten balkonhekken

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van werken met staal en metaal: alles voor een stevige en veilige omgeving. Ook op het gebied van balkonhekken bieden wij een breed assortiment. Bekijk hieronder een greep uit onze mogelijkheden of bel met onze specialisten voor meer informatie.

  • Paneel-/glashekken
  • Spijlhekken
  • Lamelhekken
  • Plankhekken
  • Plaathekken
Op maat gemaakt stalen balkonhekwerk

Meer weten? Vraag direct een offerte aan bij onze specialisten.

Vraag offerte aan

Hoogwaardige afwerking

Metak staat voor goede producten tegen een eerlijke prijs. Wij kunnen, naar wens van de klant, het balkonhek of delen daarvan afwerken met een hoogwaardige afwerking. Een hoogwaardige afwerking houdt in dat jouw balkonhek een behandeling ondergaat als thermisch verzinken en/of poedercoaten. Poedercoating kan plaatsvinden in een RAL kleur naar keuze! Het verzinken van staal zorgt niet alleen voor een mooie afwerking maar zal de materialen ook langdurig beschermen tegen corrosie. 

Stalen hekwerk met spijlen

Balkonhekwerk ontwerp en productie door Metak

Metak heeft een persoonlijke aanpak en biedt de know-how die verwacht mag worden van een leverancier die gespecialiseerd is in maatwerk. Door onze persoonlijke benadering kiezen we altijd de beste oplossing voor de klant en kunnen we allerlei soorten aanvragen behandelen. Niet elk balkonhek is immers hetzelfde. We nemen wensen, mogelijkheden en advies allemaal mee in een op-maat-gemaakt advies voor jouw balkonhek. 

Met trots presenteren wij onze projecten

Hoe werkt bestellen bij Metak?

Aanvraag
Inventarisatie
Offerte
Inmeten
Productie
Montage