Stalen balkonhekwerk rijkelijk versierd

Balkonhekwerk

MetakStalen hekwerkBalkonhekwerk

In de markt voor een stalen balkonhek

De verbouwing is klaar en jouw nieuwe balkon is af. Alleen nu moet er nog een hekwerk omheen. Bij Metak ben je op de juiste plaats, we zijn gespecialiseerd in het verwerken van staal en metaal. Ook jouw nieuwe balkon hekwerk kunnen we maken. De plaatsing van een hek om jouw balkon heeft een aantal redenen. De belangrijkste is natuurlijk veiligheid. Maar ook uitstraling, privacy en bescherming van de wind zijn factoren die meespelen wanneer je een hekwerk voor je balkon kiest. Er zit geen limiet aan de grootte van stalen balkonhekken die we leveren.

Kies zelf de uitstraling van je stalen balkonhek

We zijn gespecialiseerd in het maken van balustrades voor jouw balkon van staal of metaal. Hoe jouw balkonhekwerk eruit komt te zien laten we geheel aan jou over. We bieden een breed assortiment aan verschillende hekken en afwerkingen. Zo kun jij jouw ideale balkonhek van staal zelf samenstellen. Wil je een strakke uitstraling voor jouw balkon? Of eentje met zachte rondingen erin? Voor je hekwerk heb je de keuze uit de volgende stijlen:

  • Paneel-/glashekken
  • Spijlhekken
  • Lamelhekken
  • Plankhekken
  • Plaathekken

 

Niet alleen kan je kiezen uit verschillende stijlen voor het hekwerk. We kunnen deze na het thermisch verzinken poeder coaten in elke RAL kleur. Ga je voor klassiek zwart, felblauw of een natuurlijk groen tintje? Alles is mogelijk. Je kunt ook kiezen om jouw stalen balkonhek alleen thermisch te verzinken. Het verzinken van staal zorgt voor een mooie afwerking en bescherming van het hek tegen corrosie.

Op maat gemaakt stalen balkonhekwerk

Meer weten? Vraag direct een offerte aan bij onze specialisten.

Vraag offerte aan

Wat kost een stalen balkonhekwerk

De kosten van een balkonhekwerk zijn afhankelijk van een aantal factoren. Hierbij is de afmeting de grootste factor. De prijs verschilt namelijk een hoop tussen een hek voor een balkon van 2m en eentje die rondom een heel huis loopt. Ben je geïnteresseerd in een balustrade van staal voor jouw balkon? Vul dan ons aanvraagformulier in. Hier kun jij jouw wensen doorgeven en de afmetingen. Op basis hiervan sturen we je een offerte met prijsindicatie.

Vraag direct een offerte aan voor een stalen balkonhek

Stalen hekwerk met spijlen

Kies voor vakwerk

Ik wil een stalen balkonhek van Metak, wat is het proces? Binnen Metak houden we van korte lijntjes en snelle communicatie. Wanneer je een akkoord geeft op de offerte gaan onze lassers aan de slag met jouw balkonhek van staal. Nog vragen? Dan kan je gerust contact met ons opnemen. In onze werkplaats wordt je nieuwe hek gemaakt door vakmensen. Ze maken een hek geheel naar jou wensen en werken hem af in de kleur die je hem hebben wilt.

Heb je twijfels over de afmetingen? We kunnen komen meten voor je, zo weet je zeker dat jouw hekwerk de goede afmeting heeft. De levertijd staat op ongeveer 6 weken na de goedkeuring van de offerte. Instaleren en inmeten is voor een meerprijs. We kunnen ook verzenden door heel Nederland.

Wil je meer weten over onze balkonhekken van staal? Neem dan contact op met ons verkoopteam.

Stalen balkonhekwerk: Onze projecten

Bij Metak zijn we gepassioneerd door vakmanschap en streven we ernaar om hoogwaardige stalen balkonhekken op maat te leveren die niet alleen voldoen aan de functionele eisen, maar ook een blijvende esthetische meerwaarde bieden aan elke woning. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we uw balkon kunnen transformeren met ons prachtige assortiment stalen balkonhekken.

Hoe werkt bestellen bij Metak?

Aanvraag stalen balustrades
Aanvraag
Balustrades van staal aanvraag
Inventarisatie
Offerte voor stalen balustrades
Offerte
Inmeten van stalen balustrades
Inmeten
Productie van onze stalen balustrades
Productie
Monteren van balustrades van staal
Montage