Lasser aan het werk met een staalconstructie voor een bedrijfshal

Stalen schuifdeur

Stalen schuifdeur binnen

Een op maat gemaakte schuifdeur die helemaal bij jouw woning past. Klinkt jou dit als muziek in de oren? Dan moet jij bij Metak zijn. Metak maakt de stalen of ijzeren schuifdeur die jouw woning helemaal afmaakt. Deze deuren kunnen overal in de woning geïnstalleerd worden. Als designelement in uw woonkamer of als afscheiding tussen de keuken en woonkamer. Bij weinig ruimte maakt een stalen schuifdeur de perfecte doorgang naar de gang toe. Waar je ook een stalen schuifdeur wilt, Metak levert vakmanschap.

Stalen kozijnen voor binnen en buiten

Stalen Schuifdeur op maat? Vraag direct een offerte aan!

Vraag offerte aan

Stalen schuifdeur op maat

Metak is er voor al jouw deuren op maat. Het voordeel? Ze zijn ideaal voor krappere ruimtes. Bij een schuifdeur is namelijk geen ruimte achter de deur nodig, die je bij een openslaande deur wel zou moeten hebben.

Een stalen deur dient meteen goed te hangen. Wil jij het risico van fout meten niet lopen? Wij komen voor een meerprijs bij jou thuis inmeten. Zo weten we 100% zeker dat de stalen schuifdeur goed past. Ook monteren wij door heel Nederland. Wil je dit liever zelf doen of heb jij een aannemer die dit op zich neemt? Geen probleem! Wij kunnen de stalen schuifdeur naar ieder adres in Nederland versturen.

Lasser van metak bezig met een staalconstructie voor een schuur
Dubbele taatsdeuren

De kosten van een stalen schuifdeur

De kosten van een stalen schuifdeur zijn afhankelijk van een aantal factoren. De voornaamste is de afmeting van de deur zelf. Ook het aantal ramen dat in de deur komt, de aanwezigheid van een muurdoorbraak en de afwerking van de deur spelen mee in de prijsberekening. Om een inschatting van de prijs van onze stalen schuifdeuren te geven, zijn wij uitgegaan van onze simpelste scharnierdeur. Dit is exclusief montage en inclusief gelaagd veiligheidsglas, aangelaste handgreep, poedercoating in elke gewenste RAL kleur en tekenwerk ter controle. De prijzen beginnen bij €2000.

Vraag direct een offerte aan voor uw stalen of ijzeren schuifdeur.

Jouw binnen schuifdeur vervaardigt met vakmanschap

Jij wilt een stalen schuifdeur, wat is het proces dat je moet doorlopen? Binnen Metak houden wij van korte lijntjes en snelle communicatie. De eerste stap is altijd het invullen van een aanvraagformulier. Op basis van je wensen sturen wij je een offerte met richtprijs toe. Is deze akkoord? Dan gaan onze lassers aan de slag met jouw stalen of ijzeren schuifdeur. Bij vragen kan je altijd contact met ons opnemen. In onze werkplaats gaan onze vakmensen aan de slag. Zij maken het frame van jouw nieuwe schuifdeur en plaatsen het glas erin. Dit geeft deze gewilde deuren hun industriële en moderne look.

Het maken van een stalen schuifdeur is bij ons echt maatwerk. Eerst gaat jouw deur naar de tekentafel van het ontwerpteam, waar deze op de millimeter wordt ontwerpen, hierna gaan onze lassers aan het werk. De levertijd staat op ongeveer 6 weken na de goedkeuring van de offerte.

Wil je meer weten over onze stalen scharnierdeuren? Neem dan contact op met ons verkoopteam.

Met trots presenteren wij onze projecten

Stalen deuren in Montfoort

Deze op maat gemaakte stalen deuren zorgen voor een lichte en stijlvolle eetkamer in Montfoort.

Stalen bordestrap met houten treden en een knik in het begin

Stalen trap in Harmelen

De nieuwe stalen trap zorgt voor meer ruimte in de hal. 

Stalen poort met bladeren

Maatwerk opdracht waarbij de klant met een idee bij Metak is aangekomen en het in de werkplaats is uitgewerkt tot een unieke stalen tuinpoort. 

Op maat gemaakte staalconstructie voor een bedrijfshal

Staalconstructie gezondheidscentrum Hoofddorp

In Hoofddorp hebben we een grote staalconstructie gerealiseerd voor een nieuw gezondheidscentrum.

Stalen vluchttrap

Stalen kerktrap Vleuten

Prachtige witte trap met bordes op maat gemaakt voor een kerk in Vleuten.

Stalen deuren de Meern

Onze klant in de Meern wilde graag de keuken afschermen om meer rust in huis te creëren. 

Een Stalen wenteltrap en Stalen Spiltrap

Stalen spiltrap voor Utrechts hotel

Voor een hotel in Utrecht hebben we een stalen spiltrap op maat gemaakt welke ingezet wordt als vluchttrap.

Stalen balkonhek

Voor een balkon in Harmelen hebben we een stalen constructie bedacht om over het oude betonnen balkon heen te schuiven. Het resultaat is dit mooie blauwe balkonhekwerk.

Stalen binnendeur met glas

Stalen haldeur

Nieuwe stalen deur voor een open hal met zichtlijn naar de eetkamer.

Stalen Trap en Hekwerk bij de Boerhaave Kliniek

Voor de Boerhaave kliniek maakten wij deze uitgebreide stalen trap en verzorgden wij ook de constructie en installatie van het stalen hekwerk voor een andere (betonnen) trap. 

Hoe werkt bestellen bij Metak?

Aanvraag
Inventarisatie
Offerte
Inmeten
Productie
Montage