Lasser aan het werk met een staalconstructie voor een bedrijfshal

Stalen schuifdeur

Stalen schuifdeur binnen

Een op maat gemaakte schuifdeur die helemaal bij jouw woning past. Klinkt jou dit als muziek in de oren? Dan moet jij bij Metak zijn. Metak maakt de stalen of ijzeren schuifdeur die jouw woning helemaal afmaakt. Deze deuren kunnen overal in de woning geïnstalleerd worden. Als designelement in uw woonkamer of als afscheiding tussen de keuken en woonkamer. Bij weinig ruimte maakt een stalen schuifdeur de perfecte doorgang naar de gang toe. Waar je ook een stalen schuifdeur wilt, Metak levert vakmanschap.

Stalen kozijnen voor binnen en buiten

Stalen Schuifdeur op maat? Vraag direct een offerte aan!

Vraag offerte aan

Stalen schuifdeur op maat

Metak is er voor al jouw deuren op maat. Het voordeel? Ze zijn ideaal voor krappere ruimtes. Bij een schuifdeur is namelijk geen ruimte achter de deur nodig, die je bij een openslaande deur wel zou moeten hebben.

Een stalen deur dient meteen goed te hangen. Wil jij het risico van fout meten niet lopen? Wij komen voor een meerprijs bij jou thuis inmeten. Zo weten we 100% zeker dat de stalen schuifdeur goed past. Ook monteren wij door heel Nederland. Wil je dit liever zelf doen of heb jij een aannemer die dit op zich neemt? Geen probleem! Wij kunnen de stalen schuifdeur naar ieder adres in Nederland versturen.

Lasser van metak bezig met een staalconstructie voor een schuur
Dubbele taatsdeuren

De kosten van een stalen schuifdeur

De kosten van een stalen schuifdeur zijn afhankelijk van een aantal factoren. De voornaamste is de afmeting van de deur zelf. Ook het aantal ramen dat in de deur komt, de aanwezigheid van een muurdoorbraak en de afwerking van de deur spelen mee in de prijsberekening. Om een inschatting van de prijs van onze stalen schuifdeuren te geven, zijn wij uitgegaan van onze simpelste scharnierdeur. Dit is exclusief montage en inclusief gelaagd veiligheidsglas, aangelaste handgreep, poedercoating in elke gewenste RAL kleur en tekenwerk ter controle. De prijzen beginnen bij €2000.

Vraag direct een offerte aan voor uw stalen of ijzeren schuifdeur.

Jouw binnen schuifdeur vervaardigt met vakmanschap

Jij wilt een stalen schuifdeur, wat is het proces dat je moet doorlopen? Binnen Metak houden wij van korte lijntjes en snelle communicatie. De eerste stap is altijd het invullen van een aanvraagformulier. Op basis van je wensen sturen wij je een offerte met richtprijs toe. Is deze akkoord? Dan gaan onze lassers aan de slag met jouw stalen of ijzeren schuifdeur. Bij vragen kan je altijd contact met ons opnemen. In onze werkplaats gaan onze vakmensen aan de slag. Zij maken het frame van jouw nieuwe schuifdeur en plaatsen het glas erin. Dit geeft deze gewilde deuren hun industriële en moderne look.

Het maken van een stalen schuifdeur is bij ons echt maatwerk. Eerst gaat jouw deur naar de tekentafel van het ontwerpteam, waar deze op de millimeter wordt ontwerpen, hierna gaan onze lassers aan het werk. De levertijd staat op ongeveer 6 weken na de goedkeuring van de offerte.

Wil je meer weten over onze stalen scharnierdeuren? Neem dan contact op met ons verkoopteam.

Met trots presenteren wij onze projecten

Hoe werkt bestellen bij Metak?

Aanvraag
Inventarisatie
Offerte
Inmeten
Productie
Montage