Lasser aan het werk met een staalconstructie voor een bedrijfshal

Stalen schuifdeur

Stalen schuifdeur binnen

Een op maat gemaakte schuifdeur die helemaal bij jouw woning past. Klinkt jou dit als muziek in de oren? Dan moet jij bij Metak zijn. Metak maakt de stalen of ijzeren schuifdeur die jouw woning helemaal afmaakt. Deze deuren kunnen overal in de woning geïnstalleerd worden. Als designelement in uw woonkamer of als afscheiding tussen de keuken en woonkamer. Bij weinig ruimte maakt een stalen schuifdeur de perfecte doorgang naar de gang toe. Waar je ook een stalen schuifdeur wilt, Metak levert vakmanschap.

Stalen kozijnen voor binnen en buiten

Stalen Schuifdeur op maat? Vraag direct een offerte aan!

Vraag offerte aan

Stalen schuifdeur op maat

Metak is er voor al jouw deuren op maat. Het voordeel? Ze zijn ideaal voor krappere ruimtes. Bij een schuifdeur is namelijk geen ruimte achter de deur nodig, die je bij een openslaande deur wel zou moeten hebben.

Een stalen deur dient meteen goed te hangen. Wil jij het risico van fout meten niet lopen? Wij komen voor een meerprijs bij jou thuis inmeten. Zo weten we 100% zeker dat de stalen schuifdeur goed past. Ook monteren wij door heel Nederland. Wil je dit liever zelf doen of heb jij een aannemer die dit op zich neemt? Geen probleem! Wij kunnen de stalen schuifdeur naar ieder adres in Nederland versturen.

Lasser van metak bezig met een staalconstructie voor een schuur
Dubbele taatsdeuren met stalen kozijnen

De kosten van een stalen schuifdeur

De kosten van een stalen schuifdeur zijn afhankelijk van een aantal factoren. De voornaamste is de afmeting van de deur zelf. Ook het aantal ramen dat in de deur komt, de aanwezigheid van een muurdoorbraak en de afwerking van de deur spelen mee in de prijsberekening. Om een inschatting van de prijs van onze stalen schuifdeuren te geven, zijn wij uitgegaan van onze simpelste scharnierdeur. Dit is exclusief montage en inclusief gelaagd veiligheidsglas, aangelaste handgreep, poedercoating in elke gewenste RAL kleur en tekenwerk ter controle. De prijzen beginnen bij €2000.

Vraag direct een offerte aan voor uw stalen of ijzeren schuifdeur.

Jouw binnen schuifdeur vervaardigt met vakmanschap

Jij wilt een stalen schuifdeur, wat is het proces dat je moet doorlopen? Binnen Metak houden wij van korte lijntjes en snelle communicatie. De eerste stap is altijd het invullen van een aanvraagformulier. Op basis van je wensen sturen wij je een offerte met richtprijs toe. Is deze akkoord? Dan gaan onze lassers aan de slag met jouw stalen of ijzeren schuifdeur. Bij vragen kan je altijd contact met ons opnemen. In onze werkplaats gaan onze vakmensen aan de slag. Zij maken het frame van jouw nieuwe schuifdeur en plaatsen het glas erin. Dit geeft deze gewilde deuren hun industriële en moderne look.

Het maken van een stalen schuifdeur is bij ons echt maatwerk. Eerst gaat jouw deur naar de tekentafel van het ontwerpteam, waar deze op de millimeter wordt ontwerpen, hierna gaan onze lassers aan het werk. De levertijd staat op ongeveer 6 weken na de goedkeuring van de offerte.

Wil je meer weten over onze stalen scharnierdeuren? Neem dan contact op met ons verkoopteam.

Met trots presenteren wij onze projecten

Stalen kozijnen op maat

Stalen deuren in Montfoort

Deze op maat gemaakte stalen deuren zorgen voor een lichte en stijlvolle eetkamer in Montfoort.

Stalen bordestrap met houten treden en een knik in het begin

Stalen trap in Harmelen

De nieuwe stalen trap zorgt voor meer ruimte in de hal. 

Stalen poort met bladeren

Maatwerk opdracht waarbij de klant met een idee bij Metak is aangekomen en het in de werkplaats is uitgewerkt tot een unieke stalen tuinpoort. 

Spiltrap – een stijlvolle stalen trap in Den Haag

Bij Metak zijn we trots om te melden dat we onlangs een stijlvolle spiltrap hebben geleverd in Den Haag. Deze trap, vervaardigd uit duurzaam staal, is verrijkt met een thermisch verzinkte afwerking en een dubbele laag poedercoating, wat zowel de levensduur als het uiterlijk ten goede komt.

Stalen Design Traphek Mikado voor Woonboot in Utrecht

Bij Metak zetten we een nieuwe standaard in stijlvol wonen op het water met onze nieuwste creatie: het Mikado stalen design traphek, speciaal ontworpen voor een woonboot in Utrecht. Dit traphek is niet alleen een toonbeeld van moderne elegantie, maar ook een staaltje van ons vakmanschap in metaalbewerking.

Stalen Trap met Tussenkwart naar Dak voor Huawei in Rijswijk

We hebben bij Metak iets heel cools gedaan voor Huawei in Rijswijk: een stalen trap met tussenkwart die helemaal naar het dak leidt. Deze trap is niet alleen super functioneel voor toegang tot het dak, maar is ook een echte blikvanger.

Stijlvol Plafondrek met Verlichting Boven Kookeiland

Een strak plafondrek boven het kookeiland, compleet met ingebouwde verlichting. Het is niet alleen een super praktische oplossing voor extra opbergruimte, maar het geeft ook een fantastische uitstraling aan elke keuken.

Stalen Luifel voor Snackbar Terrasoverkapping in Nieuwegein

Bij Metak zijn we trots om je ons nieuwste project voor te stellen: een robuuste stalen luifel, speciaal ontworpen voor de terrasoverkapping van een snackbar in Nieuwegein.

Op maat gemaakte staalconstructie voor een bedrijfshal

Staalconstructie gezondheidscentrum Hoofddorp

In Hoofddorp hebben we een grote staalconstructie gerealiseerd voor een nieuw gezondheidscentrum.

Stalen vluchttrap

Stalen kerktrap Vleuten

Prachtige witte trap met bordes op maat gemaakt voor een kerk in Vleuten.

Hoe werkt bestellen bij Metak?

Aanvraag stalen balustrades
Aanvraag
Balustrades van staal aanvraag
Inventarisatie
Offerte voor stalen balustrades
Offerte
Inmeten van stalen balustrades
Inmeten
Productie van onze stalen balustrades
Productie
Monteren van balustrades van staal
Montage