Staalconstructie voor een aanbouw

De slimste staalconstructie voor jouw aanbouw

Wil je graag een afzonderlijke ruimte toevoegen aan jouw woning of kantoorruimte? Staal leent zich uitstekend voor een aanbouw in alle soorten en maten. Ons team buigt zich dagelijks over grote en kleine staalconstructies, waaronder allerlei soorten aanbouw voor zakelijke en particuliere gebouwen. Bovendien hebben wij een snellere levering, dus jouw nieuwe serre, kantoorruimte, kas of garage is dichterbij dan je denkt.

Moderne aanbouw van staal en glas

Meestal verdwijnt een staalconstructie in de muren of in het dak van een gebouw. Dat is best wel zonde, want staal kan juist heel erg bijdragen aan de uitstraling van een ruimte. Al helemaal wat betreft aanbouw. Door bijvoorbeeld een matzwarte staalconstructie te combineren met veel glaswerk, creëer je een strakke en moderne look. Dat is voor veel mensen reden genoeg om staal te verkiezen boven andere constructiematerialen. 

Om jou de beste staalconstructie te kunnen bieden, maken wij gebruik van een 2D en 3D tekensysteem van Tekla. Vervolgens worden de bouwtekeningen direct uit het 3D-model gegenereerd. Dit zorgt ervoor dat de fabricatie nauwkeurig en overzichtelijk is.

Geen project is hetzelfde. Met een gemiddelde levertijd van 4 weken zorgen wij ervoor dat ook jouw staalconstructie uniek vakwerk is. 

Staalconstructie aanbouw
Werknemer Metak aan het werk

Aanbouw van staal nodig? Vraag direct een offerte aan bij onze specialisten.

Vraag offerte aan

Wij kunnen jouw droomuitbouw realiseren!

Ben jij benieuwd naar de ideale constructie voor jouw nieuwe aanbouw of uitbouw van staal? Of wil je graag wat meer weten over de mogelijkheden van een stalen bijgebouw? Ons vakkundige personeel denkt graag met je mee over het ontwerp en de realisatie van jouw stalen aanbouw of uitbouw. We denken altijd in complete oplossingen waardoor we iedere klant kwaliteit op maat kunnen bieden. Naast staalconstructies voor een aanbouw kunnen wij ook staalconstructies voor woningen, schuren en bedrijfshallen maken.

Meer weten? Lees verder over staalbouw.

Uitbouw van staal

Met trots presenteren wij onze projecten

Hoe werkt bestellen bij Metak?

Aanvraag stalen balustrades
Aanvraag
Balustrades van staal aanvraag
Inventarisatie
Offerte voor stalen balustrades
Offerte
Inmeten van stalen balustrades
Inmeten
Productie van onze stalen balustrades
Productie
Monteren van balustrades van staal
Montage