Stalen taatsdeuren op maat gemaakt 

 

Stalen taatsdeuren op maat | Snel geregeld bij Metak

Taatsdeuren met glas zijn sinds een aantal jaren een duidelijke trend in interieurs. Bij Metak maken wij taatsdeuren van staal. Deze kun je op maat laten maken. Zodat de deur perfect past in de ruimte waarvoor hij is ontworpen. Wil jij een stalen taatsdeur op maat? Metak heeft meerdere mogelijkheden voor het design van een maatwerk taatsdeur. 

Ga direct naar:
Stalen taatsdeur | Wat is dat? 
Waarom een stalen taatsdeur op maat laten maken? 
Kosten van een stalen taatsdeur op maat


Werknemer Metak aan het werk met Staalconstructie voor een schuur

Meer weten? Vraag direct een offerte aan bij onze specialisten.

Vraag offerte aan

Wat is een stalen taatsdeur

Een stalen taatsdeur is een kozijnloze deur die om zijn eigen as draait. Dit komt door de taatsdeur scharnieren. De bevestigingspunten zitten aan de onder- en bovenkant van de deur. In de volksmond staat deze deur ook wel bekend onder de naam ‘pivotdeur’ of ‘pivoterende deur’. Het ingenieuze systeem zorgt ervoor dat een stalen taatsdeur makkelijk te openen is zonder veel kracht te gebruiken. Het systeem is praktisch en het heeft een strakke en industriële uitstraling die een stijlvol en exclusieve toon geeft aan jouw interieur.

 

Stalen kozijnen voor binnen en buiten

4 redenen waarom jij een stalen taatsdeur moet hebben: 

1. Look & feel 

Taatsdeuren hebben niet alleen een bijzondere strakke en robuuste uitstraling, maar hebben ook praktische voordelen. Ze kunnen een grote ruimte opdelen zonder ruimtegevoel te verliezen, waardoor er een 'en suite' gevoel ontstaat. De vloer lijkt onder de deur door te lopen en het glazen venster zorgt voor natuurlijk licht. Bovendien zijn ze gebruikersvriendelijk vanwege hun prettige gewicht. 


2. De taatsdeur en scharnieren zijn eenvoudig te monteren
 

Taatsdeuren zijn gemakkelijk zelf te monteren omdat je geen zware kozijnen hoeft te hanteren. Je hoeft allen de juiste afstand te bepalen en de taatsdeur scharnieren te bevestigen. Als je er geen vertrouwen in hebt om dit zelf te doen, kun je er ook voor kiezen om je deur te laten monteren door Metak, we monteren door hele land. 


3. Bespaar kosten met een taatsdeur
 

De taatsdeur van staal is in aanschaf niet per se goedkoper dan een andere binnendeur. Wel klappen deze deuren automatisch weer dicht. Wat ontzettend bespaart op de stookkosten en het voorkomt warmteverlies. 


4. Stalen taatsdeuren zijn kindvriendelijk
 

Kinderen en taatsdeuren zijn een goede match. De taatsdeuren sluiten automatisch met vertraging én er ruimte is tussen de deur en de muur. De kans dat er vingertjes tussen de deur komen is hierdoor minimaal. 

Taatsdeur scharnier 

Voor de bevestiging maken we gebruik van speciale taatsdeur scharnieren. Deze worden alleen in het plafond en in de vloer gemonteerd en zitten verborgen in de deur. De scharnieren verpesten dus niet de strakke uitstraling van de deur. De taatsdeur scharnieren kunnen 20 kg tot 500 kg dragen. Op aanvraag maken wij gebruik van FritsJurgens taatsdeur scharnieren. Een voordeel is dat deze scharnieren zo goed als onderhoudsvrij zijn. Zelfs de meest extreme omstandigheden hebben geen invloed op de kwaliteit.

Jouw nieuwe stalen taatsdeur 

Je kunt van alles aanpassen aan de taatsdeuren van Metak. Dat is het voordeel van maatwerk. Je kan de afmetingen van de taatsdeur kiezen, hierbij kunnen de deuren verschillende maten hebben. Ook de afwerking kan verschillen. Bijvoorbeeld verzinking, poedercoating of hoogglanslak en je kan hem laten poedercoaten in elke RAL-kleur. 

De verschillende soorten taatsdeuren van staal: 

  • Enkele deur 
  • Dubbele taatsdeur 
  • Deur met paneel aan de zijkant 

Binnen deze deuren kun je ook nog kiezen voor een groot glas in de deur of meerdere glazen. Nog even wat inspiratie op doen? Bekijk dan een aantal van de stalen deuren die wij voor andere klanten hebben gemaakt.

Wat kost een taatsdeur?

De levering en prijs van een taatsdeur voor ieder ontwerp verschillend. Natuurlijk is de afmeting een factor, maar ook het aantal ramen, aanwezigheid van een muurdoorbraak, de ondergrond, de afwerking en het soort scharnier spelen mee in de prijsberekening. 

Enkele taatsdeur met Frits Jurgens scharnier

± €2.100

Dubbele taatsdeur met Frits Jurgens scharnier

± €4.200

Taatsdeur met zijvlak met Frits Jurgens scharnier

± €2.750

Direct een offerte aanvragen voor mijn taatsdeur

Prijzen zijn inclusief: gelaagd veiligheidsglas | aangelaste handgreep naar keuze | poedercoating in elke gewenste RAL kleur | tekenwerk ter controle

Jouw taatsdeur van staal op maat bij Metak 

Metak vervaardigt al jaren taatsdeuren van staal. De deuren worden gemaakt door echte vakmensen. Het samenstellen van de taatsdeuren wordt bij ons op de werkplaats gedaan door onze specialisten. Of je nu een taatsdeur, dubbele taatsdeur of een taatsdeur met zijvlak wilt, je kunt altijd bij ons terecht. Wij maken namelijk al onze stalen taatsdeuren en andere producten op maat. Vraag direct de offerte aan. 

Schuifdeuren en scharnierdeuren op maat  

Heb je geen ruimte voor een taatsdeur van staal? Dan is een schuifdeur misschien ideaal voor je ruimte. Wil je toch liever een ander soort binnendeur? Bekijk dan al onze deuren. We maken naast taatsdeuren en schuifdeuren ook scharnierdeuren, stalen puien en andere stalen deuren op maat. 

Wil jij meer weten over onze taatsdeuren van staal of wil je de opties doorspreken met een van onze specialisten? Neem dan contact met ons op.  

Taatsdeur met stalen kozijn

Stalen taatsdeur op maat voor u

Een stalen taatsdeur op maat combineert elegantie, functionaliteit en tijdloos design. Bij Metak begrijpen we uw unieke stijl en behoeften, en creëren we elke taatsdeur op maat op een manier dat hij niet alleen een statement maakt in elk interieur, maar ook zorgt voor naadloze overgangen tussen ruimtes. Vraag hier uw offerte voor een nieuwe stalen taatsdeur aan en ontdek hoe onze vakmensen vakmanschap en innovatie combineren om de perfecte stalen taatsdeur te creëren voor uw huis.

Met trots presenteren wij onze projecten

Stalen kozijnen op maat

Stalen deuren in Montfoort

Deze op maat gemaakte stalen deuren zorgen voor een lichte en stijlvolle eetkamer in Montfoort.

Stalen bordestrap met houten treden en een knik in het begin

Stalen trap in Harmelen

De nieuwe stalen trap zorgt voor meer ruimte in de hal. 

Stalen poort met bladeren

Maatwerk opdracht waarbij de klant met een idee bij Metak is aangekomen en het in de werkplaats is uitgewerkt tot een unieke stalen tuinpoort. 

Spiltrap – een stijlvolle stalen trap in Den Haag

Bij Metak zijn we trots om te melden dat we onlangs een stijlvolle spiltrap hebben geleverd in Den Haag. Deze trap, vervaardigd uit duurzaam staal, is verrijkt met een thermisch verzinkte afwerking en een dubbele laag poedercoating, wat zowel de levensduur als het uiterlijk ten goede komt.

Stalen Design Traphek Mikado voor Woonboot in Utrecht

Bij Metak zetten we een nieuwe standaard in stijlvol wonen op het water met onze nieuwste creatie: het Mikado stalen design traphek, speciaal ontworpen voor een woonboot in Utrecht. Dit traphek is niet alleen een toonbeeld van moderne elegantie, maar ook een staaltje van ons vakmanschap in metaalbewerking.

Stalen Trap met Tussenkwart naar Dak voor Huawei in Rijswijk

We hebben bij Metak iets heel cools gedaan voor Huawei in Rijswijk: een stalen trap met tussenkwart die helemaal naar het dak leidt. Deze trap is niet alleen super functioneel voor toegang tot het dak, maar is ook een echte blikvanger.

Stijlvol Plafondrek met Verlichting Boven Kookeiland

Een strak plafondrek boven het kookeiland, compleet met ingebouwde verlichting. Het is niet alleen een super praktische oplossing voor extra opbergruimte, maar het geeft ook een fantastische uitstraling aan elke keuken.

Stalen Luifel voor Snackbar Terrasoverkapping in Nieuwegein

Bij Metak zijn we trots om je ons nieuwste project voor te stellen: een robuuste stalen luifel, speciaal ontworpen voor de terrasoverkapping van een snackbar in Nieuwegein.

Op maat gemaakte staalconstructie voor een bedrijfshal

Staalconstructie gezondheidscentrum Hoofddorp

In Hoofddorp hebben we een grote staalconstructie gerealiseerd voor een nieuw gezondheidscentrum.

Stalen vluchttrap

Stalen kerktrap Vleuten

Prachtige witte trap met bordes op maat gemaakt voor een kerk in Vleuten.

Hoe werkt bestellen bij Metak?

Aanvraag stalen balustrades
Aanvraag
Balustrades van staal aanvraag
Inventarisatie
Offerte voor stalen balustrades
Offerte
Inmeten van stalen balustrades
Inmeten
Productie van onze stalen balustrades
Productie
Monteren van balustrades van staal
Montage

Taatsdeuren op maat | Kwaliteit van Metak

Het karakter van een taatsdeur vraagt expliciet om een op-maat-gemaakte aanpak. Geen huis, idee of afmeting is hetzelfde. Dat weten wij bij Metak als geen ander. Door jouw wensen en eisen voorop te stellen weten we altijd precies te vervaardigen waar jij naar op zoek bent. Uiteindelijk ben jij degene die van het resultaat mag genieten. We hebben gecertificeerde monteurs met de juiste apparaten in huis om jouw taatsdeuren tevens te monteren. Wil je weten wat een op maat gemaakte taatsdeur, dubbele taatsdeur of een taatsdeur met zijvlak ongeveer gaat kosten? Vraag dan via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan.