Stalen taatsdeuren op maat gemaakt 

Stalen taatsdeuren op maat | Snel geregeld bij Metak

Stalen taatsdeuren zijn sinds een aantal jaren een duidelijke trend in interieurs. Steeds meer mensen laten een taatsdeur op maat maken, zodat deze perfect aansluit bij hun woonruimte of kantoor. Metak, gevestigd in de regio Utrecht, heeft meerdere mogelijkheden voor het design van een maatwerk taatsdeur. Vanzelfsprekend altijd in overleg met u als klant.

Werknemer Metak aan het werk met Staalconstructie voor een schuur

Meer weten? Vraag direct een offerte aan bij onze specialisten.

Vraag offerte aan

Wat is een stalen taatsdeur

Een stalen taatsdeur is een kozijnloze deur die om zijn eigen as draait. Het systeem is praktisch en het heeft een strakke en industriële uitstraling die een stijlvol en exclusieve toon geeft aan uw interieur. De taatsdeur kenmerkt zich door de bevestigingspunten aan de onder- en bovenkant van de deur. Hierdoor scharniert de deur als het ware om zijn eigen as. In de volksmond staat deze deur ook wel bekend onder de naam ‘pivotdeur’ of ‘pivoterende deur’. Het ingenieuze systeem zorgt ervoor dat een stalen taatsdeur makkelijk te openen is zonder veel kracht te gebruiken. Dit is praktisch als je bijvoorbeeld spullen wilt verplaatsen maar ook veilig: door de langzame sluiting en de speling in de sluiting zullen vingers niet snel bekneld kunnen raken. Behalve de bijzondere look zorgt een taatsdeur er ook voor dat een grote ruimte opgedeeld kan worden zonder daarbij het gevoel van ruimte te verliezen. Zo kan het een deel van een gewone kamer een ‘en suite’ gevoel geven. Een praktische en effectieve oplossing

Stalen kozijnen voor binnen en buiten

FritsJurgens scharnieren

Voor openen en sluiten van taatsdeuren maken we regelmatig gebruik van de ingenieuze scharnieren van FritsJurgens. Deze kenmerken zich door veiligheid en kwaliteit en zijn speciaal gemaakt voor taatsdeuren. Door het gebruik van materialen van de hoogste kwaliteit zijn de FritsJurgens systemen onderhoudsvrij. Zelfs de meest extreme omstandigheden hebben geen invloed op de kwaliteit. Het systeem maakt minimale ruimte rondom de deur mogelijk en kunnen taatsdeuren van 20 kg tot 500 kg dragen. Ieder scharnier van FritsJurgens is verborgen in de deur en kan worden geïnstalleerd in zowel nieuwe als bestaande situaties.

Op maat aanpassen van uw taatsdeur

Metak vervaardigt taatsdeuren op traditionele wijze: niet door een massamachine maar door een vakman met specialistische kennis. Het samenstellen van de taatsdeuren wordt gewoon bij ons op de werkplaats gedaan door onze vakman. Of u nu een taatsdeur, dubbele taatsdeuren of een taatsdeur met zijvlak wilt, wij maken namelijk al onze producten op maat. Ook vervaardigen we deze apart en kunnen deze vervolgens monteren door het hele land. Wat kunt u allemaal aanpassen aan het standaard ontwerp van de taatsdeuren? Men kan kiezen voor een unieke: afmetingen van de taatsdeur, het aantal deuren kan verschillende maten hebben, ze kunnen enkel of dubbel besteld worden en de afwerking kan verschillen. Bijvoorbeeld verzinking, poedercoating of hoogglanslak. Ook kunt u kiezen voor een stalen taatsdeur met glas. 

Stalen taatsdeur met glas

Wat kost een taatsdeur?

De levering en prijs van een taatsdeur voor ieder ontwerp verschillend. Natuurlijk is de afmeting een factor, maar ook het aantal ramen, aanwezigheid van een muurdoorbraak, de ondergrond, de afwerking en het soort scharnier spelen mee in de prijsberekening. 

Enkele taatsdeur met Frits Jurgens scharnier

± €2.100

Dubbele taatsdeur met Frits Jurgens scharnier

± €4.200

Taatsdeur met zijvlak met Frits Jurgens scharnier

± €2.750

Direct een offerte aanvragen voor mijn taatsdeur

Prijzen zijn inclusief: gelaagd veiligheidsglas | aangelaste handgreep naar keuze | poedercoating in elke gewenste RAL kleur | tekenwerk ter controle

Met trots presenteren wij onze projecten

Hoe werkt bestellen bij Metak?

Aanvraag
Inventarisatie
Offerte
Inmeten
Productie
Montage

Op maat gemaakte kwaliteit

Het karakter van een taatsdeur vraagt expliciet om een op-maat-gemaakte aanpak. Geen huis, idee of afmeting is hetzelfde. Dat weten wij bij Metak als geen ander. Door jouw wensen en eisen voorop te stellen weten we altijd precies te vervaardigen waar jij naar op zoek bent. Uiteindelijk ben jij degene die van het resultaat mag genieten. We hebben gecertificeerde monteurs met de juiste apparaten in huis om jouw taatsdeuren tevens te monteren. Wil je weten wat een op maat gemaakte taatsdeur, dubbele taatsdeur of een taatsdeur met zijvlak ongeveer gaat kosten? Vraag dan via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan.