Stalen hekwerk

Stalen hekwerk van Metak

MetakStalen hekwerkStalen hekwerk

Stalen hekwerk in de tuin

Naast hout is metaal het populairste materiaal waarvan stalen hekwerk wordt gemaakt. Er zijn tal van voordelen bij stalen hekwerk zoals stabiliteit, weersbestendigheid en een ongecompliceerd onderhoud. Dit zorgt voor een stijlvolle, veilige en rustige uitstraling van je huis en tuin. Lekker buiten zitten en daarbij veilig voelen? Dat kan met een nieuw stalen hekwerk van Metak!

Stalen hekwerk is tevens bijzonder decoratief en kan op verschillende manieren worden gebruikt. Metak heeft een breed assortiment aan uitvoeringen. Hierdoor kan je stalen hekwerk een echte ‘eyecatcher’ zijn, maar kan het ook discreet opgaan in het uiterlijk van je tuin.

Stel je veiligheid centraal? Kies dan je voor een hoog stalen hekwerk. Door een hoge mate aan robuustheid en een hoogwaardige afwerking biedt het bijzonder veel veiligheid voor huis en tuin.

Stalen hekwerk met spijlen

Stalen hekwerk van Metak: belangrijke eigenschappen

  1. Makkelijk schoon te maken
  2. Duurzaamheid
  3. Brandveiligheid

Stalen hekwerk van Metak is uiterst duurzaam en bestand tegen corrosie en verwering. Bovendien zijn onze stalen hekken brandveilig. Ons hekwerk bestaan vaak alleen in de kern uit metaal. Dat helpt om je hek te beschermen tegen roestvorming en zorgt dus voor minder onderhoud.

Metak biedt veel mogelijkheden voor verwerking en vormgeving van jouw stalen hekwerk.
Wij werken in opdracht van bedrijven, aannemers en particulieren.

Stijlvolle stalen sierhekken 

Een stijlvol stalensierhek of smeedijzeren hekwerk staat niet alleen voor veiligheid. Een stalen hekwerk zorgt voor een veilige uitstraling. Daarom is het extra belangrijk dat er goed nagedacht wordt over welk hekwerk past bij jouw bedrijf of huis. Bij ons staan de wensen van de klant centraal. We kunnen een stijl plaatsen die al bestaat of speciaal voor jou een ontwerp aanpassen of vervaardigen, zodat je een stalen sierhek hebt dat bij je past. 

Een specifieke vraag over stalen sierhekken? Neem contact op!

Stalen hekwerk met deurknop
Werknemer Metak aan het werk met Staalconstructie voor een schuur

Meer weten? Vraag direct een offerte aan bij onze specialisten.

Vraag offerte aan

Stalen hekwerk: Verschillende materialen en hun voordelen

Hecht je meer belang aan een mooie, optische vormgeving van je stalen hek? In dat geval geeft gietijzeren stalen hekwerk een bijzonder mooie optische uitstraling. Industriële charme, esthetiek en design worden hier gecombineerd.

De voordelen van stalen hekwerk liggen voor de hand:


Onderhoudsvriendelijke oppervlakken van stalen hekwerk

Na de plaatsing van stalen hekwerk straalt je huis in nieuwe pracht en praal. En dat blijft langdurig zo! Niet meer schilderen, dat is toch echt de droom van iedere huisbezitter. Om de geweldige uitstraling van je stalen hekwerk te behouden moet hij alleen af en toe schoon gemaakt worden - helaas helpt zelfs het beste oppervlak niet tegen stof en straatvuil. Meer is niet nodig.


Individueel ontwerp van stalen hekwerk

Stalen hekwerk is verkrijgbaar in een grote variatie van stijlen. Een op maat ontworpen stalen hek hort zowel te passen bij de stijl van je huis als bij je tuin. Idealiter zal het zelfs de architectuur van het huis accentueren en qua esthetiek als pronkstuk uitblinken.


Veelzijdig gebruik

Stalen hekwerk kan worden gebruikt voor woningen en tuinen, maar ook voor bedrijfspanden, ongeacht de grootte, de vorm en de omstandigheden van het terrein.

Kostenefficiëntie

Een stalen hek is robuust, duurzaam en gemakkelijk te installeren. Of je nu de voorkeur geeft aan smeedijzeren hekwerk of aan een dichtere hek, metaal is jarenlang betrouwbaar.


De waarde van uw huis verhogen

Elke huiseigenaar weet dat investeren in uitstraling, veiligheid en privacy de verkoopwaarde verhoogt. Mocht je je huis dus willen verkopen, krijg je met stevig en goed uitziend stalen hekwerk vast een betere prijs.


Gevoel van gezelligheid

Een individueel ontworpen en gepersonaliseerde stalen hek geeft een gevoel van welzijn en veiligheid. Bovendien is staal een enorm sterk en vormvast materiaal, dat tegelijkertijd slechts een minimum aan onderhoud vergt.

Behandeling en verzorging van stalen hekwerk

Als je je zorgen maakt over het juiste onderhoud van stalen hekwerk, kun je gerust zijn. Elke inspanning blijft beperkt. Stalen hekken van Metak hebben een oppervlaktebescherming waardoor ze uitermate weerbestendig zijn. Hierdoor is het enige onderhoud dat jij aan je hek hoeft te besteden om hem af en toe schoon te maken.

Op zoek naar stalen hekwerk? 

Ja, ik wil een offerte ontvangen 

Juiste verzorging stalen hekwerk

Met trots presenteren wij onze projecten

Hoe werkt bestellen bij Metak?

Aanvraag stalen balustrades
Aanvraag
Balustrades van staal aanvraag
Inventarisatie
Offerte voor stalen balustrades
Offerte
Inmeten van stalen balustrades
Inmeten
Productie van onze stalen balustrades
Productie
Monteren van balustrades van staal
Montage