Stalen buitendeur

Stalen buitendeuren op maat

Op zoek naar een stalen buitendeur?

Naast binnendeuren maken wij bij Metak ook stalen deuren speciaal voor buitengebruik. Hierbij denken wij graag met je mee over de stijl, materialen en afmetingen. Al onze stalen buitendeuren maken wij op maat in onze werkplaats in De Meern (Utrecht). Stalen buitendeuren zijn duurzaam en onderhoudsarm. We bieden isolerende en niet-isolerende systemen aan. Dus ben jij op zoek naar een stalen buitendeur voor je serre, terras, buitenkamer of tuinhuis? Vraag dan direct een offerte aan!

Vraag een offerte aan voor een stalen buitendeur

Traditionele vervaardiging van buitendeuren

Authentieke stalen buitendeurenpassen in verschillende buitenomgevingen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld een mooie samensmelten in de natuurlijke omgeving of juist extra opvallen met een karakteristieke uitstraling. Onze vakmannen weten wat zij doen en denken graag met je mee. Wil je graag inspiratie opdoen? Bekijk dan onze projecten!

Met trots presenteren wij onze projecten

Stalen kozijnen op maat

Stalen deuren in Montfoort

Deze op maat gemaakte stalen deuren zorgen voor een lichte en stijlvolle eetkamer in Montfoort.

Stalen bordestrap met houten treden en een knik in het begin

Stalen trap in Harmelen

De nieuwe stalen trap zorgt voor meer ruimte in de hal. 

Stalen poort met bladeren

Maatwerk opdracht waarbij de klant met een idee bij Metak is aangekomen en het in de werkplaats is uitgewerkt tot een unieke stalen tuinpoort. 

Spiltrap – een stijlvolle stalen trap in Den Haag

Bij Metak zijn we trots om te melden dat we onlangs een stijlvolle spiltrap hebben geleverd in Den Haag. Deze trap, vervaardigd uit duurzaam staal, is verrijkt met een thermisch verzinkte afwerking en een dubbele laag poedercoating, wat zowel de levensduur als het uiterlijk ten goede komt.

Stalen Design Traphek Mikado voor Woonboot in Utrecht

Bij Metak zetten we een nieuwe standaard in stijlvol wonen op het water met onze nieuwste creatie: het Mikado stalen design traphek, speciaal ontworpen voor een woonboot in Utrecht. Dit traphek is niet alleen een toonbeeld van moderne elegantie, maar ook een staaltje van ons vakmanschap in metaalbewerking.

Stalen Trap met Tussenkwart naar Dak voor Huawei in Rijswijk

We hebben bij Metak iets heel cools gedaan voor Huawei in Rijswijk: een stalen trap met tussenkwart die helemaal naar het dak leidt. Deze trap is niet alleen super functioneel voor toegang tot het dak, maar is ook een echte blikvanger.

Stijlvol Plafondrek met Verlichting Boven Kookeiland

Een strak plafondrek boven het kookeiland, compleet met ingebouwde verlichting. Het is niet alleen een super praktische oplossing voor extra opbergruimte, maar het geeft ook een fantastische uitstraling aan elke keuken.

Stalen Luifel voor Snackbar Terrasoverkapping in Nieuwegein

Bij Metak zijn we trots om je ons nieuwste project voor te stellen: een robuuste stalen luifel, speciaal ontworpen voor de terrasoverkapping van een snackbar in Nieuwegein.

Op maat gemaakte staalconstructie voor een bedrijfshal

Staalconstructie gezondheidscentrum Hoofddorp

In Hoofddorp hebben we een grote staalconstructie gerealiseerd voor een nieuw gezondheidscentrum.

Stalen vluchttrap

Stalen kerktrap Vleuten

Prachtige witte trap met bordes op maat gemaakt voor een kerk in Vleuten.

Dubbele taatsdeuren met stalen kozijnen

Wat kosten stalen buitendeuren?

De prijs van een stalen buitendeur op maat zijn erg afhankelijk van jouw wensen. Wat zijn bijvoorbeeld de gewenste afmetingen? Uit welke materialen moet je stalen binnendeur bestaan? Doe je de montage zelf of wil je dat wij dat voor je doen? Daarnaast kan het ook voorkomen dat de staalprijs op het moment gunstiger of minder gunstig is. Om je een goede en volledige indicatie van de kosten van jouw stalen buitendeur te geven vragen we je om ons aanvraagformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Mocht je over tekeningen beschikken, kun je deze toevoegen aan je aanvraag zodat we een nog exactere prijsopgave voor je kunnen maken. 

Vraag nu een offerte aan

Stalen terrasdeuren

Op zoek naar terrasdeuren van staal? Of het nu terrasdeuren voor je persoonlijke terras of voor je horecabedrijf zijn, Metak helpt je graag verder met stalen terrasdeuren die een mooie aanvulling zijn op jouw terras. Zo blinken wij uit met het maken van stalen terrasdeuren met glas, maar draaien we onze hand zeker niet om voor het uitdagende project dat jij voor ogen hebt. 

Metak werknemer maakt stalen buitentrap

Meer weten? Vraag direct een offerte aan bij onze specialisten.

Vraag offerte aan

Hoe werkt bestellen bij Metak?

Aanvraag stalen balustrades
Aanvraag
Balustrades van staal aanvraag
Inventarisatie
Offerte voor stalen balustrades
Offerte
Inmeten van stalen balustrades
Inmeten
Productie van onze stalen balustrades
Productie
Monteren van balustrades van staal
Montage