Stalen buitendeur

Stalen buitendeuren op maat

Op zoek naar een stalen buitendeur?

Naast binnendeuren maken wij bij Metak ook stalen deuren speciaal voor buitengebruik. Hierbij denken wij graag met je mee over de stijl, materialen en afmetingen. Al onze stalen buitendeuren maken wij op maat in onze werkplaats in de Meern (Utrecht). Stalen buitendeuren zijn duurzaam en onderhoudsarm. We bieden isolererende en niet-isolerende systemen aan. Dus ben jij op zoek naar een stalen buitendeur voor je serre, terras, buitenkamer of tuinhuis? Vraag dan direct een offerte aan!

Vraag een offerte aan voor een stalen buitendeur

Traditionele vervaardiging van buitendeuren

Authentieke stalen buitendeurenpassen in verschillende buitenomgevingen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld een mooie samensmelten in de natuurlijke omgeving of juist extra opvallen met een karakteristieke uitstraling. Onze vakmannen weten wat zij doen en denken graag met je mee. Wil je graag inspiratie opdoen? Bekijk dan onze projecten!

Met trots presenteren wij onze projecten

Dubbele taatsdeuren

Wat kosten stalen buitendeuren?

De prijs van een stalen buitendeur op maat zijn erg afhankelijk van jouw wensen. Wat zijn bijvoorbeeld de gewenste afmetingen? Uit welke materialen moet je stalen binnendeur bestaan? Doe je de montage zelf of wil je dat wij dat voor je doen? Daarnaast kan het ook voorkomen dat de staalprijs op het moment gunstiger of minder gunstig is. Om je een goede en volledige indicatie van de kosten van jouw stalen buitendeur te geven vragen we je om ons aanvraagformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Mocht je over tekeningen beschikken, kun je deze toevoegen aan je aanvraag zodat we een nog exactere prijsopgave voor je kunnen maken. 

Vraag nu een offerte aan

Stalen terrasdeuren

Op zoek naar terrasdeuren van staal? Of het nu terrasdeuren voor je persoonlijke terras of voor je horecabedrijf zijn, Metak helpt je graag verder met stalen terrasdeuren die een mooie aanvulling zijn op jouw terras. Zo blinken wij uit met het maken van stalen terrasdeuren met glas, maar draaien we onze hand zeker niet om voor het uitdagende project dat jij voor ogen hebt. 

Metak werknemer

Meer weten? Vraag direct een offerte aan bij onze specialisten.

Vraag offerte aan

Hoe werkt bestellen bij Metak?

Aanvraag
Inventarisatie
Offerte
Inmeten
Productie
Montage