Stalen binnendeur met glas

Stalen deuren

Authentieke stalen deuren op maat

Stalen deuren zijn een bijzonder product. Niet alleen in de manier van vervaardigen maar ook in de uitstraling. De kenmerkende stijl uit de jaren ’20 en ’30 is bijzonder elegant en voegen echt iets toe aan de woning. Wij maken, leveren en plaatsen stalen buitendeuren en binnendeuren met glas in de stijl van vroeger, met de techniek van vandaag.

Traditionele vervaardiging

Het mooie van authentieke stalen deuren in deze tijd is dat ze passen in verschillende interieurs. Ze geven een karakteristieke uitstraling in klassieke renovatieprojecten maar ook in moderne interieurs. Het maken van stalen deuren met glas is een specialisatie die wij met trots in ons portfolio hebben. Bij ons in de werkplaats stellen we de stalen deuren op traditionele wijze samen. Hierbij werken we niet machinaal, maar vindt de uitvoering plaats door een vakman die zijn vak werkelijk verstaat.

werknemer van metak bezig met een staalconstructie
Dubbele taatsdeuren

Prijzen van Stalen Deuren

Om je een inschatting te geven van welke kosten je kunt verwachten bij het laten maken van een stalen deur vind je hieronder de 4 meest voorkomende soorten stalen deuren. Dit zijn de schuifdeur, scharnierdeur met zijvlak, scharnierdeur en de taatsdeur met Frits Jurgens scharnier.

De kosten van een stalen deur verschillen per situatie, daarom zijn prijzen die hieronder staan de vanaf-prijzen. Deze prijzen zijn exclusief btw en exclusief montage. 

Scharnierdeur

± €1.550

Dit wil ik

Schuifdeur

± €1.475

Dit wil ik

Scharnierdeur met zijvlak

± €2.200

Dit wil ik

Taatsdeur met Frits Jurgens scharnier

± €2.100

Dit wil ik

Prijzen zijn inclusief:
gelaagd veiligheidsglas | aangelaste handgreep naar keuze | poedercoating in elke gewenste RAL kleur | tekenwerk ter controle

Buitendeuren van staal

Naast binnendeuren die bijvoorbeeld een woonkamer van een en suite kunnen scheiden is het ook mogelijk om stalen deuren speciaal voor buiten te maken. Deze buitendeuren zijn in elke maat en kleur mogelijk. Ook hier zal de vakman in ons team te werk gaan in onze werkplaats in De Meern. Voor deze stalen deuren die geschikt zijn voor buitengebruik maken we gebruik van het Jansen Profiel. We bieden isolerende en niet-isolerende systemen. Het materiaal is sterk, duurzaam, ambachtelijk en onderhoudsarm.

Vraag een offerte aan voor een stalen buitendeur

Stalen kozijnen voor binnen en buiten
Metak werknemer

Meer weten? Vraag direct een offerte aan bij onze specialisten.

Vraag offerte aan

Op maat gemaakte kwaliteit

Bij Metak geloven we niet in massaproductie. Elke wens voor elk huis is namelijk uniek. Door onze persoonlijke aanpak weten wij altijd precies te vervaardigen waar jij naar op zoek bent. Onze producten zijn op-maat-gemaakt, worden apart vervaardigd en kunnen ook door ons gemonteerd worden. De stalen kozijnen, stalen binnendeuren of buitendeuren, stalen puien en stalen ramen met glas kunnen als onbehandeld-gegalvaniseerd en/of gecoat worden geleverd.

Stalen binnendeur met glas

Met trots presenteren wij onze projecten

Hoe werkt bestellen bij Metak?

Aanvraag
Inventarisatie
Offerte
Inmeten
Productie
Montage