Stalen binnendeur met glas

Stalen deuren

MetakDeuren & KozijnenMaatwerk Deuren

Authentieke stalen deuren op maat

Stalen deuren zijn een bijzonder product. Niet alleen in de manier van vervaardigen maar ook in de uitstraling. De kenmerkende stijl uit de jaren ’20 en ’30 is bijzonder elegant en voegen echt iets toe aan de woning. Wij maken, leveren en plaatsen stalen buitendeuren en binnendeuren met glas in de stijl van vroeger, met de techniek van vandaag.

Traditionele vervaardiging

Het mooie van authentieke stalen deuren in deze tijd is dat ze passen in verschillende interieurs. Ze geven een karakteristieke uitstraling in klassieke renovatieprojecten maar ook in moderne interieurs. Het maken van stalen deuren met glas is een specialisatie die wij met trots in ons portfolio hebben. Bij ons in de werkplaats stellen we de stalen deuren op traditionele wijze samen. Hierbij werken we niet machinaal, maar vindt de uitvoering plaats door een vakman die zijn vak werkelijk verstaat.

werknemer van metak bezig met een staalconstructie
Dubbele taatsdeuren met stalen kozijnen

Prijzen van Stalen Deuren

Om je een inschatting te geven van welke kosten je kunt verwachten bij het laten maken van een stalen deur vind je hieronder de 4 meest voorkomende soorten stalen deuren. Dit zijn de schuifdeur, scharnierdeur met zijvlak, scharnierdeur en de taatsdeur met Frits Jurgens scharnier.

De kosten van een stalen deur verschillen per situatie, daarom zijn prijzen die hieronder staan de vanaf-prijzen. Deze prijzen zijn exclusief btw en exclusief montage. 

Scharnierdeur

± €1.550

Dit wil ik

Schuifdeur

± €1.475

Dit wil ik

Scharnierdeur met zijvlak

± €2.200

Dit wil ik

Taatsdeur met Frits Jurgens scharnier

± €2.100

Dit wil ik

Prijzen zijn inclusief:
gelaagd veiligheidsglas | aangelaste handgreep naar keuze | poedercoating in elke gewenste RAL kleur | tekenwerk ter controle

Buitendeuren van staal

Naast binnendeuren die bijvoorbeeld een woonkamer van een en suite kunnen scheiden is het ook mogelijk om stalen deuren speciaal voor buiten te maken. Deze buitendeuren zijn in elke maat en kleur mogelijk. Ook hier zal de vakman in ons team te werk gaan in onze werkplaats in De Meern. Voor deze stalen deuren die geschikt zijn voor buitengebruik maken we gebruik van het Jansen Profiel. We bieden isolerende en niet-isolerende systemen. Het materiaal is sterk, duurzaam, ambachtelijk en onderhoudsarm.

Vraag een offerte aan voor een stalen buitendeur

Stalen kozijnen voor binnen en buiten
Metak werknemer maakt stalen buitentrap

Meer weten? Vraag direct een offerte aan bij onze specialisten.

Vraag offerte aan

Op maat gemaakte kwaliteit

Bij Metak geloven we niet in massaproductie. Elke wens voor elk huis is namelijk uniek. Door onze persoonlijke aanpak weten wij altijd precies te vervaardigen waar jij naar op zoek bent. Onze producten zijn op-maat-gemaakt, worden apart vervaardigd en kunnen ook door ons gemonteerd worden. De stalen kozijnen, stalen binnendeuren of buitendeuren, stalen puien en stalen ramen met glas kunnen als onbehandeld-gegalvaniseerd en/of gecoat worden geleverd.

Stalen binnendeur met glas

Met trots presenteren wij onze projecten

Stalen kozijnen op maat

Stalen deuren in Montfoort

Deze op maat gemaakte stalen deuren zorgen voor een lichte en stijlvolle eetkamer in Montfoort.

Stalen bordestrap met houten treden en een knik in het begin

Stalen trap in Harmelen

De nieuwe stalen trap zorgt voor meer ruimte in de hal. 

Stalen poort met bladeren

Maatwerk opdracht waarbij de klant met een idee bij Metak is aangekomen en het in de werkplaats is uitgewerkt tot een unieke stalen tuinpoort. 

Spiltrap – een stijlvolle stalen trap in Den Haag

Bij Metak zijn we trots om te melden dat we onlangs een stijlvolle spiltrap hebben geleverd in Den Haag. Deze trap, vervaardigd uit duurzaam staal, is verrijkt met een thermisch verzinkte afwerking en een dubbele laag poedercoating, wat zowel de levensduur als het uiterlijk ten goede komt.

Stalen Design Traphek Mikado voor Woonboot in Utrecht

Bij Metak zetten we een nieuwe standaard in stijlvol wonen op het water met onze nieuwste creatie: het Mikado stalen design traphek, speciaal ontworpen voor een woonboot in Utrecht. Dit traphek is niet alleen een toonbeeld van moderne elegantie, maar ook een staaltje van ons vakmanschap in metaalbewerking.

Stalen Trap met Tussenkwart naar Dak voor Huawei in Rijswijk

We hebben bij Metak iets heel cools gedaan voor Huawei in Rijswijk: een stalen trap met tussenkwart die helemaal naar het dak leidt. Deze trap is niet alleen super functioneel voor toegang tot het dak, maar is ook een echte blikvanger.

Stijlvol Plafondrek met Verlichting Boven Kookeiland

Een strak plafondrek boven het kookeiland, compleet met ingebouwde verlichting. Het is niet alleen een super praktische oplossing voor extra opbergruimte, maar het geeft ook een fantastische uitstraling aan elke keuken.

Stalen Luifel voor Snackbar Terrasoverkapping in Nieuwegein

Bij Metak zijn we trots om je ons nieuwste project voor te stellen: een robuuste stalen luifel, speciaal ontworpen voor de terrasoverkapping van een snackbar in Nieuwegein.

Op maat gemaakte staalconstructie voor een bedrijfshal

Staalconstructie gezondheidscentrum Hoofddorp

In Hoofddorp hebben we een grote staalconstructie gerealiseerd voor een nieuw gezondheidscentrum.

Stalen vluchttrap

Stalen kerktrap Vleuten

Prachtige witte trap met bordes op maat gemaakt voor een kerk in Vleuten.

Hoe werkt bestellen bij Metak?

Aanvraag stalen balustrades
Aanvraag
Balustrades van staal aanvraag
Inventarisatie
Offerte voor stalen balustrades
Offerte
Inmeten van stalen balustrades
Inmeten
Productie van onze stalen balustrades
Productie
Monteren van balustrades van staal
Montage