Sierhek en Sierpoort gemaakt door Metak

Poorten en sierhekken

MetakMetalen hekwerkPoorten en sierhekken

Stalen poorten en hekken op maat

Een hekwerk wordt ontworpen om twee redenen. De meest voor de hand liggende reden is praktisch: je wilt mensen of dieren binnen of buiten je tuin of erf houden. De tweede reden is dat een stalen poort of hekwerk een mooie omlijsting kan zijn. In dit geval is het hek onderdeel van de uitstraling van de woning of pand. Wij werken in opdracht van bedrijven, aannemers of particulieren en maken prachtige stalen poorten of een lang metalen hek op maat. Waar kunnen wij je mee helpen?

Stijlvolle hekwerken

Een stijlvol metalen hekwerk of smeedijzeren hekwerk staat niet alleen voor veiligheid. Een metalen hekwerk zorgt voor een veilige uitstraling. Daarom is het extra belangrijk dat er goed nagedacht wordt over welk metalen hekwerk past bij jouw bedrijf of huis. Bij ons staan de wensen van de klant centraal. We kunnen een stijl plaatsen die al bestaat of speciaal voor jou een ontwerp aanpassen of vervaardigen, zodat je een stijlvol hekwerk hebt dat bij je past.

Een specifieke vraag over een metalen hekwerk? Neem contact op!

Werknemer Metak aan het werk met Staalconstructie voor een schuur

Meer weten? Vraag direct een offerte aan bij onze specialisten.

Vraag offerte aan

Behandeling van metalen poorten

Wij kunnen naast het ontwerpen, produceren en plaatsen van metalen poorten en sierhekken er ook voor zorgen dat het product een hoogwaardige behandeling krijgt. Denk bijvoorbeeld aan het thermisch verzinken van metalen poorten of het poedercoaten (in een RAL kleur) van een metalen hek. Het verzinken van staal is een veel toegepaste methode om materialen langdurig te beschermen tegen corrosie. Dit betekent een fraaie afwerking en een onderhoudsvrij product voor vele jaren! 

Op zoek naar metalen poorten of een groot metalen hek?

Ja, ik wil een offerte ontvangen 

Werknemer aan het boren

Metalen poorten en sierhekken door Metak

Met een stalen poort of (sier)hekwerk van Metak ben je verzekerd van 100% maatwerk. Jouw wensen en eisen staan namelijk centraal. Of het nu gaat om een eenvoudige omheining van je erf of een sierhekwerk in de stijl van de jaren 30: wij realiseren dit professioneel en vakkundig. Dit is inclusief de automatisering en aandrijving door handzenders, pincode of gsm-module. Wij hebben een aantal basis modellen en voorbeelden liggen, maar horen graag over het metalen hek die je in gedachten hebt.

Wat voor metalen hek zoek jij? Laat het ons weten!

Met trots presenteren wij onze projecten

Hoe werkt bestellen bij Metak?

Aanvraag
Inventarisatie
Offerte
Inmeten
Productie
Montage