Stalen hekwerk met spijlen

Traphekken, balustrades of leuningen

Traphekken, balustrades en leuningen

Met traphekken, balustrades of leuningen door Metak ben je verzekerd van maatwerk toegespitst op jouw wensen en woonsituatie. Wij stellen namelijk altijd jouw wensen en eisen centraal, of het nu gaat om een simpele leuning in je kelder of een sierlijke balustrade in je bedrijf. Alle projecten pakken wij met evenveel passie en professionaliteit voor je op. 

Traphekken

Een traphek is een hekwerk wat langs een trap wordt geplaatst. Dit kan gedaan worden met behulp van spijlen, (glas)panelen of bijvoorbeeld planken. Wij hebben veel ervaring met het maken van traphekken van metaal. Onze ijzeren traphekken kom je tegen in showrooms, maar ook gewoon bij mensen thuis. Voor een goed voorstel komen we graag even kijken, maar voor een prijsindicatie kun je ons contactformulier onderaan de pagina gebruiken.

Prijsindicatie voor traphek aanvragen

Stalen trap met bordes en houten treden

Meer weten? Vraag direct een offerte aan bij onze specialisten.

Vraag offerte aan

Balustrades

Een balustrade is een laag hekje of muurtje dat in geval van hoogteverschil beveiligt tegen vallen. Denk bijvoorbeeld aan een balkon, galerij of brug. Afhankelijk van hoe functioneel een balustrade van staal is kan het ook toedragen aan een mooie, chique of ouderwetse uitstraling. Een ideale balustrade biedt niet alleen bescherming maar geeft ook de mogelijkheid om te leunen of om de bovenkant vast te houden tijdens het lopen. Metak maakt metalen balustrades op maat en kijkt met je mee welke stijl, welk materiaal en welke afmetingen passen bij jouw project. Lees meer over onze balustrades.

Prijsindicatie voor balustrade aanvragen

Balustrade van staal
Stalen trapleuning

Leuningen

Een stalen trapleuning biedt veiligheid en houvast. Je moet kunnen vertrouwen op een leuning langs een trap, daarom is het belangrijk goed na te denken over de perfecte leuning voor jouw trap. Zo zal een trapleuning in een donkere kelder een andere aanpak vergen dan een trapleuning van de begane grond naar de eerste verdieping. Heb je een open trap of een dichte? Laat je adviseren en inspireren door onze professionals die voor jou de beste trapleuning kunnen produceren en monteren. Van smeedijzer tot een moderne variant van RVS en glas: bij Metak ben je aan het juiste adres.

Met trots presenteren wij onze projecten

Hoe werkt bestellen bij Metak?

Aanvraag
Inventarisatie
Offerte
Inmeten
Productie
Montage