Spiltrap – een stijlvolle stalen trap in Den Haag

Terug naar overzicht

Laatst mochten wij weer aan de gang met een gaaf project: een innovatieve stalen spiltrap in Den Haag. We hebben de trap gemaakt van duurzaam staal, afgewerkt met thermisch verzinken en een dubbele laag poedercoating. De trap is geplaatst in een setting waar elke vierkante meter telt. Waardoor een spiltrap de beste keuze was.

Wat is een stalen spiltrap?

Een spiltrap en een wenteltrap worden vaak door elkaar gehaald. Beide zijn trappen die in een spiraal naar boven lopen. Het verschil zit hem al in de naam. Een stalen spiltrap is een trap waarbij de treden vanuit het midden aan een stalen paal (de spil) zijn bevestigd.

Een spiltrap is erg geschikt voor in kleine ruimtes of wanneer er weinig plek voor een trap is. De trap draait namelijk 180 graden om de spil heen. Dit maakt het een geschikte optie als je op zoek bent naar een ruimtebesparende ‘wenteltrap’. Leer alles over onze stalen spiltrappen.

 

Een spiltrap in Den Haag

Bij Metak zijn we trots om te melden dat we onlangs een stijlvolle stalen spiltrap hebben geleverd in Den Haag. Deze trap, vervaardigd uit duurzaam staal, is verrijkt met een thermisch verzinkte afwerking en een dubbele laag poedercoating, wat zowel de levensduur als het uiterlijk ten goede komt.

Bij Metak combineren we vakmanschap met een passie voor metaal, waardoor we in staat zijn om uiteenlopende projecten te realiseren, van hekken tot complexe staalconstructies. Gelegen in De Meern, nabij Utrecht, staan we klaar om uw unieke projectideeën tot leven te brengen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk al onze projecten.

 

Het proces van jouw spiltrap. Van offerte tot installatie

Ben je op zoek naar een stalen spiltrap voor jouw woning of bedrijfspand die perfect past? Metak is jouw expert in het realiseren van op maat gemaakte spiltrappen. Elke stalen spiltrap is uniek en vraagt om precisie en maatwerk. Ontdek hieronder hoe ons proces verloopt en wat je van ons kunt verwachten:

 

  • Offerte Aanvragen: Het begint allemaal met jouw aanvraag. Stuur ons een offerteaanvraag voor jouw spiltrap en wij starten het proces voor je.
  • Ontwerpfase: Gebaseerd op jouw specifieke wensen voor de stalen spiltrap, zoals de locatie (binnen of buiten), de gewenste belasting, materialen, en afwerking, creëren wij een gepersonaliseerd ontwerp. We zorgen ervoor dat de trap perfect past in de beschikbare ruimte en voldoet aan al jouw eisen.
  • Jouw Offerte: Na het afronden van het ontwerp ontvang je van ons een offerte. Hierin vind je alle kosten die verbonden zijn aan jouw speciaal ontworpen stalen spiltrap.
  • Productie en Levering: Zodra we jouw akkoord hebben, beginnen we met de productie van jouw spiltrap. De gemiddelde levertijd bedraagt ongeveer 6 weken, en we leveren door heel Nederland.

 

Voor een optimaal resultaat bieden we ook de mogelijkheid om de stalen spiltrap op locatie te komen inmeten en te monteren, tegen een meerprijs.