Stalen binnendeur met glas

Stalen deur met kozijn

Terug naar overzicht

Ontdek hoe een stalen deur met kozijn van Metak een open hal moeiteloos verbindt met de eetkamer, en tegelijkertijd een statement maakt in jouw huis of kantoor. Ons op maat gemaakte design transformeert niet alleen ruimtes, maar verrijkt ze ook met een mix van functionaliteit en esthetiek. 

Bekijk het project via de foto's hieronder en zie zelf de impact van vakmanschap.

Onze stalen deuren met kozijn

Stalen deuren met kozijn komen in verschillende maten en vormen. Dit hangt af van hoe groot jouw ruimte is en wat voor type deur jij wilt hebben. Op de afbeeldingen zie je een zwarte stalen taatsdeur. Maar wij hebben meer deuren met kozijnen dan enkel taatsdeuren. Bij Metak kan je terecht voor verschillende type deuren. Zoals scharnierdeuren, schuifdeuren, buitendeuren, stalen puien en dubbele deuren. Benieuwd naar als aanbod? Bekijk 'm snel.

Stalen deur met kozijn – zo ziet het proces eruit

Zoek je naar een stijlvolle stalen deur met kozijn voor jouw woning of bedrijfspand? Bij Metak zijn we gespecialiseerd in het vervaardigen van op maat gemaakte stalen deuren met kozijnen die perfect passen bij elke stijl en ruimte. Ontdek hoe wij te werk gaan vanaf het moment dat je een offerte aanvraagt tot de installatie van de deur:

 

  • Offerte AanvragenJouw eigen stalen deur met kozijn begint met een simpele aanvraag. Laat ons weten wat je nodig hebt, en wij zetten de eerste stappen.
  • Persoonlijk ontwerpOp basis van jouw wensen en specificaties voor de stalen deur met kozijn, waaronder afmetingen, type afwerking, en of het voor binnen- of buitengebruik is, maken wij een uniek ontwerp.
  • Ontvang je offerteNa het voltooien van het ontwerp ontvang je van ons een gedetailleerde offerte, waarin alle kosten voor jouw maatwerk stalen deur met kozijn zijn opgenomen.
  • Uitvoering en leveringMet jouw goedkeuring gaan we aan de slag met de realisatie. De productie van jouw stalen deur met kozijn neemt ongeveer 6 weken in beslag. Wij leveren op elke gewenste locatie in Nederland.

 

Daarnaast bieden we de service om de deur en het kozijn nauwkeurig bij jou thuis of op het project te komen inmeten en te installeren tegen een meerprijs.