Trapleuningen

Stalen trapleuning met uniek ontwerp

Voor een stalen trapleuning in diverse ontwerpen kun je bij Metak terecht. Je kunt het zo gek maken als je wilt: van basic tot een leuning met glazen zijpanelen of met een spijlenleuning, van strak en modern tot grof en industrieel. Ook de afwerking door middel van verf of coating nemen wij voor onze rekening. Wij fabriceren alle trapleuningen en trappen op maat, voor bedrijven én particulieren.

Wat wil jij uitstralen met jouw trap?

Wil je stevigheid en degelijkheid, of is zakelijk en chique een betere beschrijving van jouw ideale trap? Wat betreft afwerking valt er bij Metak gelukkig genoeg te kiezen. Bij een metalen trapleuning voor buiten is thermisch verzinken een goede keuze, dit beschermt de leuning tegen corrosie en roest. Houd je van kleur? Kies dan voor een poedercoating of natlak in elke RAL kleur. Het mooie is: alle afwerkingen vinden plaats in onze eigen werkplaats, wat enorm bespaart op de levertijd. Binnen enkele weken kan de trap al geplaatst worden!

Prijsindicatie stalen trapleuning aanvragen

Meer weten? Vraag direct een offerte aan bij onze specialisten.

Vraag offerte aan

Ontwerp en productie van een metalen trapleuning

Metak staat bekend om haar persoonlijke aanpak en biedt de know-how die verwacht mag worden. Wij begrijpen dat een metalen trap niet in elke situatie hetzelfde is. Naast de vorm van de stalen trap en de bijbehorende leuningen zullen sommige trappen zwaarder belast worden dan anderen. Wij nemen deze zaken allemaal mee in een advies voor jouw stalen trap op maat.

Nu een stalen trapleuning nodig? Neem contact op of vraag direct een offerte aan onderaan deze pagina. Metak gaat meteen voor je aan de slag!

Met trots presenteren wij onze projecten

Hoe werkt bestellen bij Metak?

Aanvraag stalen balustrades
Aanvraag
Balustrades van staal aanvraag
Inventarisatie
Offerte voor stalen balustrades
Offerte
Inmeten van stalen balustrades
Inmeten
Productie van onze stalen balustrades
Productie
Monteren van balustrades van staal
Montage