Trappen

Trap op maat

Metak is gespecialiseerd in het tekenen, fabriceren en plaatsen van een trap op maat. Voor zowel buiten of binnen maken wij een trap die precies in jouw constructie past. Van een trap voor een nooduitgang tot een siertrap voor een bedrijfspand - wij gaan voor jou aan de slag! Wij kunnen alle details in een ijzeren of metalen trap aanpassen. Check deze pagina voor meer informatie over een trap op maat.

Stalen trap op maat

Wij maken met veel plezier allerlei verschillende trappen, voor zowel particulieren als bouwbedrijven en aannemers. Elke week krijgen we verschillende aanvragen binnen voor een unieke trap op maat. Soms gaat het om een wat kleinere stalen trap, zoals een afstapje in een woning of galerij. Maar wij maken ook lange trappen voor nooduitgangen of brede trappen voor appartementencomplexen.

Een stalen trap is sterk en duurzaam. Als je een stalen trap uitzoekt, weet je zeker dat deze jarenlang mooi blijft en ook lang meegaat. Het combineren van verschillende materialen is zeker mogelijk. Denk aan mooie houten of glazen treden die ondersteund worden door een robuuste stalen trapconstructie. Een super industriële look!

Ook de afwerking verzorgen we bij Metak. Hierin zijn diverse mogelijkheden zoals poedercoaten en natlakken. Bekijk onze afwerkmogelijkheden.

Meer weten? Vraag direct een offerte aan bij onze specialisten.

Vraag offerte aan

IJzeren trap op maat

Wil je een ijzeren wenteltrap, een ijzeren trap met brede treden of een ijzeren trap met verlichting en leuningen? Jouw wens is onze uitdaging! Laat ons weten wat we voor je kunnen doen. Samen bespreken we jouw eisen en adviseren wij je over het materiaal, de afwerking en de behandeling. Wij hebben talloze voorbeelden die je alvast kunt bekijken. Van zwevende trappen tot muizenboomtrappen en bordestrappen. Voor exclusieve trapontwerpen moet je bij ons zijn!

Prijsindicatie voor trap op maat aanvragen

Met trots presenteren wij onze projecten

Hoe werkt bestellen bij Metak?

Aanvraag stalen balustrades
Aanvraag
Balustrades van staal aanvraag
Inventarisatie
Offerte voor stalen balustrades
Offerte
Inmeten van stalen balustrades
Inmeten
Productie van onze stalen balustrades
Productie
Monteren van balustrades van staal
Montage