Trappen

Trap op maat

Metak is gespecialiseerd in het tekenen, fabriceren en plaatsen van een trap op maat. Voor zowel buiten of binnen maken wij een trap die precies in jouw constructie past. Van een trap voor een nooduitgang tot een siertrap voor een bedrijfspand - wij gaan voor jou aan de slag! Wij kunnen alle details in een ijzeren of metalen trap aanpassen. Check deze pagina voor meer informatie over een trap op maat.

Stalen trap op maat

Wij maken met veel plezier allerlei verschillende trappen, voor zowel particulieren als bouwbedrijven en aannemers. Elke week krijgen we verschillende aanvragen binnen voor een unieke trap op maat. Soms gaat het om een wat kleinere stalen trap, zoals een afstapje in een woning of galerij. Maar wij maken ook lange trappen voor nooduitgangen of brede trappen voor appartementencomplexen.

Een stalen trap is sterk en duurzaam. Als je een stalen trap uitzoekt, weet je zeker dat deze jarenlang mooi blijft en ook lang meegaat. Het combineren van verschillende materialen is zeker mogelijk. Denk aan mooie houten of glazen treden die ondersteund worden door een robuuste stalen trapconstructie. Een super industriële look!

Ook de afwerking verzorgen we bij Metak. Hierin zijn diverse mogelijkheden zoals poedercoaten en natlakken. Bekijk onze afwerkmogelijkheden.

Meer weten? Vraag direct een offerte aan bij onze specialisten.

Vraag offerte aan

IJzeren trap op maat

Wil je een ijzeren wenteltrap, een ijzeren trap met brede treden of een ijzeren trap met verlichting en leuningen? Jouw wens is onze uitdaging! Laat ons weten wat we voor je kunnen doen. Samen bespreken we jouw eisen en adviseren wij je over het materiaal, de afwerking en de behandeling. Wij hebben talloze voorbeelden die je alvast kunt bekijken. Van zwevende trappen tot muizenboomtrappen en bordestrappen. Voor exclusieve trapontwerpen moet je bij ons zijn!

Prijsindicatie voor trap op maat aanvragen

Met trots presenteren wij onze projecten

Stalen bordestrap met houten treden en een knik in het begin

Stalen trap in Harmelen

De nieuwe stalen trap zorgt voor meer ruimte in de hal. 

Thermisch verzinkte Stalen Spiltrap in Den Haag

Bij Metak zijn we trots om te melden dat we onlangs een stijlvolle spiltrap hebben geleverd in Den Haag. Deze trap, vervaardigd uit duurzaam staal, is verrijkt met een thermisch verzinkte afwerking en een dubbele laag poedercoating, wat zowel de levensduur als het uiterlijk ten goede komt.

Stalen Design Traphek Mikado voor Woonboot in Utrecht

Bij Metak zetten we een nieuwe standaard in stijlvol wonen op het water met onze nieuwste creatie: het Mikado stalen design traphek, speciaal ontworpen voor een woonboot in Utrecht. Dit traphek is niet alleen een toonbeeld van moderne elegantie, maar ook een staaltje van ons vakmanschap in metaalbewerking.

Stalen Trap met Tussenkwart naar Dak voor Huawei in Rijswijk

We hebben bij Metak iets heel cools gedaan voor Huawei in Rijswijk: een stalen trap met tussenkwart die helemaal naar het dak leidt. Deze trap is niet alleen super functioneel voor toegang tot het dak, maar is ook een echte blikvanger.

Stalen vluchttrap

Stalen kerktrap Vleuten

Prachtige witte trap met bordes op maat gemaakt voor een kerk in Vleuten.

Een Stalen wenteltrap en Stalen Spiltrap

Stalen spiltrap voor Utrechts hotel

Voor een hotel in Utrecht hebben we een stalen spiltrap op maat gemaakt welke ingezet wordt als vluchttrap.

Stalen Trap en Hekwerk bij de Boerhaave Kliniek

Voor de Boerhaave kliniek maakten wij deze uitgebreide stalen trap en verzorgden wij ook de constructie en installatie van het stalen hekwerk voor een andere (betonnen) trap. 

Hoe werkt bestellen bij Metak?

Aanvraag stalen balustrades
Aanvraag
Balustrades van staal aanvraag
Inventarisatie
Offerte voor stalen balustrades
Offerte
Inmeten van stalen balustrades
Inmeten
Productie van onze stalen balustrades
Productie
Monteren van balustrades van staal
Montage