Buitentrappen van staal

Buitentrappen

MetakTrappenBuitentrappen

Stalen buitentrappen op maat

Ben je op zoek naar een stalen trappen voor buiten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Metak maken we stalen trappen voor buiten (en ook voor binnen natuurlijk), helemaal op maat naar jouw wensen en eisen. Bekijk op deze pagina wat wij voor jou kunnen betekenen en vraag meteen een offerte aan.

Stalen trappen voor buiten

Metalen buitentrappen zijn een van de meest onderhoudsvriendelijke trappen die er zijn. Trappen die van staal gemaakt zijn kunnen veelvuldig gebruikt worden en zullen vrijwel geen slijtage laten zien als de trap normaal gebruikt wordt. Daarnaast maken stalen buitentrappen niet veel geluid wanneer je erop loopt. Buitentrappen die gemaakt zijn van staal en hierdoor heel sterk. Bij een vluchttrap kunnen er veel mensen tegelijkertijd de trap betreden. Een metalen wenteltrap, stalen spiltrap of stalen draaitrap is minder praktisch, maar juist veel sierlijker, want die loopt in de vorm van een kurkentrekker omhoog.

Zoek je een op maat gemaakte metalen buitentrap? Neem nu contact met ons op.

Metalen buitentrap
Lasser van metak bezig met een staalconstructie voor een schuur

Meer weten? Vraag direct een offerte aan bij onze specialisten.

Vraag offerte aan

Soorten metalen buitentrappen

Er zijn natuurlijk verschillende soorten metalen buitentrappen. Wij kunnen voor jou onder andere de onderstaande soorten metalen tappen voor buiten maken: 

Afhankelijk van waar de stalen buitentrap komt te staan en hoeveel belasting de stalen trap moet aankunnen, geven wij je een advies over de soort afwerking van het staal. Daarnaast kun jij nog kiezen of je de trap met of zonder antislip op de treden wilt hebben en of je de trap in een kleur wilt hebben. Zo zorgen wij voor de perfecte metalen buitentrap.

Metalen wenteltrap
Metak werknemer

Stalen buitentrap laten maken door Metak?

Ieder project is anders, geen enkel stalen buitentrap die wij maken is hetzelfde. Elke metalen wenteltrap, stalen draaitrap of andere trap maken wij compleet op maat.

Wanneer jij door Metak een stalen buitentrap wilt laten maken gaan wij als eerste jouw eisen en wensen op een rijtje zetten en brengen we in kaart wat de afmetingen van de trap moeten zijn. Op basis daarvan gaan wij aan de slag met een ontwerp. Wanneer jij akkoord bent met het ontwerp, gaan wij jouw stalen buitentrap maken. Ook het plaatsen van de trap doen wij zelf. Wij hebben alle disciplines onder één dak. 

Ben jij op zoek naar een metalen buitentrap op maat?

Ja, ik wil een offerte ontvangen 

Met trots presenteren wij onze projecten

Hoe werkt bestellen bij Metak?

Aanvraag
Inventarisatie
Offerte
Inmeten
Productie
Montage