Staalconstructie voor een bedrijfshal

Staalconstructies voor bedrijfspanden

MetakStaalconstructieBedrijfshallen

De ideale staalconstructie voor jouw bedrijfspand

Zit je eraan te denken om een bedrijfshal of een bedrijfspand te laten bouwen? Heel slim om voor een staalconstructie te kiezen. Met een stalen bedrijfspand weet je zeker dat je jaren vooruit kunt. Barst het bedrijf uit zijn voegen? Geen reden tot paniek! Staal is een uiterst flexibel materiaal, dus het is een kleine moeite om het bedrijfspand op termijn uit te breiden of aan te passen. Kan jouw huidige pand wel wat extra staalwerk gebruiken? Uiteraard kun je ons ook inschakelen voor renovatietrajecten en klein staalwerk.

Wat voor soort bedrijfspanden maken wij?

Eigenlijk is er maar één antwoord op die vraag: elk denkbaar bedrijfspand. We hebben namelijk een heel breed toepassingsgebied en diverse soorten klanten. Voor bedrijven maken wij voornamelijk middelgrote staalconstructies tot 100 ton. Daar vallen allerlei soorten gebouwen onder, zoals:

  • Bedrijfshal
  • Winkelcentrum
  • Sportcomplex
  • Opslagloods
  • Kantoorruimte
Voorbeeld van een staalconstructie van een bedrijfspand
werknemer van metak bezig met een staalconstructie

Meer weten? Vraag direct een offerte aan bij onze specialisten.

Vraag offerte aan

Wij maken elk bedrijfspand op maat

Het ene bedrijfspand is het andere niet, dat realiseren wij ons maar al te goed. Waar bedrijf A het liefst een grote loods plaatst voor opslag, is bedrijf B op zoek naar een stalen kantoorpand. Uiteraard houden we rekening met jouw specifieke wensen. Sterker nog, dat vinden we een leuke uitdaging! Met ons moderne tekensysteem Tekla kunnen wij uiterst complexe staalconstructies bedenken waarmee jouw ideale bedrijfspand werkelijkheid wordt. 

Op maat gemaakte staalconstructie voor een bedrijfshal

Met trots presenteren wij onze projecten

Hoe werkt bestellen bij Metak?

Aanvraag
Inventarisatie
Offerte
Inmeten
Productie
Montage