Blauw balkonhekwerk van staal

Staalwerk voor woningen

MetakStaalconstructieStaalwerk voor woningen

Professioneel staalwerk voor woningen

Onze tekenaars, werkvoorbereiders en monteurs komen regelmatig bij particuliere klanten over de vloer. Want staalwerk leent zich uitstekend voor renovaties in en om het huis. Bovendien worden wij regelmatig ingeschakeld om een stalen aanbouw of uitbouw te maken. We leveren altijd complete oplossingen die speciaal worden ontworpen voor jouw woning. Daarnaast kun je altijd rekenen op een uitstekende service en een snelle levering van de constructie.  

Grote of kleine staalconstructie voor je huis

We houden ons niet alleen bezig met woningbouw, maar ook met renovaties en kleinschalig staalwerk. Laat je niet afschrikken door de grote projecten die wij hebben gerealiseerd: kleinere opdrachten vinden wij minstens zo uitdagend. Zo maken wij regelmatig kleinere staalconstructies zoals ramen, kozijnen, steektrappen deuren, spiltrappen en kooiladders. Bovendien maken wij regelmatig stalen poorten en hekwerk voor tuinen en balkons. Heb jij staalwerk nodig voor jouw woning? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Stalen buitendeur
Medewerker Metak

Meer weten? Vraag direct een offerte aan bij onze specialisten.

Vraag offerte aan

Stalen woningconstructies worden steeds populairder

Steeds meer mensen nemen hun intrek in zogeheten loft- of schuurwoningen, die gebaseerd zijn op een staalconstructie. Stalen woningen worden niet voor niets ‘huizen van de toekomst’ genoemd. Ze zijn multifunctioneel, duurzaam en hebben een moderne uitstraling. De staalconstructie kan eenvoudig worden aangepast of worden uitgebreid. Hierdoor is een stalen huis uiterst flexibel en geschikt voor levensbestendig wonen. Onze vakkundige medewerkers helpen graag met het produceren en monteren van een staalconstructie voor jouw woning(uitbreiding).

Stalen spiltrap

Met trots presenteren wij onze projecten

Hoe werkt bestellen bij Metak?

Aanvraag
Inventarisatie
Offerte
Inmeten
Productie
Montage