Een metalen wenteltrap voor buiten naar jouw wens

Metalen wenteltrap: ijzersterk ontwerp

Metalen wenteltrappen aan de buitenkant van jouw pand zijn praktisch en sterk. De meeste van deze wenteltrappen zijn volledig gemaakt van staal. Door het gedraaide ontwerp kan dit type stalen trap veel gewicht dragen. We voorzien de trap naar wens van een antisliplaag, zodat zelfs wanneer het vriest de kans op uitglijden minimaal is.

Metalen buitentrap

Welke afwerkingen zijn mogelijk?

Naast dat we de stalen wenteltrap kaal kunnen opleveren, zijn er diverse mogelijkheden voor de hoogwaardige afwerking van het materiaal. Over het algemeen geldt voor stalen trappen voor buiten dat we deze thermisch verzinken. Deze behandeling verlengt de levensduur van het materiaal, doordat het corrosie en afbladderen voorkomt. Na het verzinkproces brengen wij vaak een poedercoating aan, dit kan in iedere RAL kleur. Ook natlakken is mogelijk. Omdat we alle afwerkingen in eigen werkplaats doen, loop jij vaak al binnen enkele weken je nieuwe stalen wenteltrap op!

Productie van een stalen vluchttrap

Metak: ervaren in maatwerk stalen trappen

Geen pand is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen. Daarom stemmen we het ontwerp van onze stalen trappen op maat af op jouw pand en op de belasting die het moet kunnen dragen. Metak is ervaren in maatwerk en dat merk je aan onze persoonlijke benadering. We nemen uitgebreid de tijd om de situatie ter plekke in te meten en met jou te overleggen over jouw wensen. Zoals de heer Van Asch ons liet weten ‘Geven goed advies, zeer vakkundig en erg vriendelijk’. Ook prijzen klanten ons om ons directe contact met korte lijntjes. Nog niet overtuigd? Lees meer klantervaringen.

Vraag direct een offerte aan!

Hoe werkt bestellen bij Metak?

Aanvraag stalen balustrades
Aanvraag
Balustrades van staal aanvraag
Inventarisatie
Offerte voor stalen balustrades
Offerte
Inmeten van stalen balustrades
Inmeten
Productie van onze stalen balustrades
Productie
Monteren van balustrades van staal
Montage