Stalen trap met bordes en houten treden

Stalen trappen

MetakTrappen

Stalen trappen op maat

Je bent net verhuisd en bent daarom opzoek naar een een nieuwe trap? Of je opent je nieuwe business en toont graag stabiliteit en doortastendheid bij de entree? Wat voor metalen trap je ook in gedachten hebt, Metak vervaardigt vele verschillende soorten. Wij werken met maatwerk en kunnen dan ook bijna elke aanvraag voor een stalen trap behandelen. Bekijk hieronder een greep uit de mogelijkheden. Aanvragen voor unieke trappen of speciale wensen nemen wij ook graag in behandeling.

Soorten stalen trappen

Wij zijn specialisten op het gebied van werken met staal en metaal. We kunnen verschillende stalen en metalen trappen vervaardigen. Bekijk hieronder een greep uit de verschillende soorten stalen trappen die wij op maat kunnen maken:

Als je de keuze hebt gemaakt over welke soort stalen trap je wil laten maken, moet je ook nog kiezen welke soort treden je wilt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om een stalen trap met houten treden te laten maken of een volledige stalen trap waarbij de treden ook van staal zijn. Daarnaast kun je ook nog kiezen of je de treden met antislip wilt of niet. Heb je al een trap en ben je op zoek naar een traphek balustrade of leuning? Kijk dan op deze pagina

Meer weten? Lees verder over een trap op maat.

Balustrade van staal
Werknemer Metak aan het werk met Staalconstructie voor een schuur

Metalen trap op maat nodig? Vraag direct een offerte aan bij onze specialisten.

Vraag offerte aan

Stalen trap met hoogwaardige behandeling

Bij Metak staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Of je nu een simpele stalen vluchttrap zoekt, een mooie metalen wenteltrap voor buiten of een chique stalen trap met een speciale spijlenleuning: wij leveren deze met kwaliteit. Daarnaast kunnen wij zorgen voor een hoogwaardige behandeling op elke trap voor nog beter resultaat. Denk bijvoorbeeld aan het thermische verzinken of poedercoaten van de trap in een RAL kleur voor de perfecte beschermlaag en finishing touch. Hiermee kunnen wij garanderen dat de stalen trappen op maat die wij afleveren vele jaren onderhoudsvrij zijn! Bekijk onze afwerkingsmogelijkheden.

Met trots presenteren wij onze projecten

Ontwerp en productie stalen trappen

Metak heeft een persoonlijke aanpak en biedt de know-how die verwacht mag worden. Door onze persoonlijke benadering zijn we ervaren in maatwerk en hebben we al allerlei soorten aanvragen kunnen behandelen. Wij begrijpen dat een metalen trap niet in elke situatie hetzelfde is. Naast de vorm van de stalen trap zullen sommige trappen zwaarder belast worden dan anderen. Wij nemen deze zaken allemaal mee in een op-maat-gemaakt advies voor jouw stalen trap voor binnen en voor buiten.