Metak staalconstructies

MetakStaalconstructie

Een sterk frame is de basis van alle betrouwbare constructies. Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in metaalbewerking op allerlei gebieden: omdat wij geloven dat je met een sterke kern elke kant op kunt. Met onze specialistische kennis en ervaren team kunnen wij zowel de productie als de montage van verschillende staalconstructies op ons nemen. 

 

Grote en kleine staalconstructies

Metak produceert en monteert staalconstructies voor grote en kleine opdrachten. Zo kunnen wij voor bedrijven complete bedrijfshallen, sportgebouwen, scholen of winkelcentra oppakken. Echter, geen klus ons te klein! Ook kleinere orders die bijvoorbeeld onderdeel uitmaken van een verbouwing aan je huis pakken wij graag voor je op.

Werknemer Metak aan het werk

Meer weten? Vraag direct een offerte aan bij onze specialisten

Vraag offerte aan

Onze moderne (teken)systemen

Wij willen alleen het beste voor onze klanten. Het beste kun je bieden door te werken met ervaren vakmensen met de juiste tools. Zo maken wij gebruik van een modern 2D en 3D tekensysteem van Tekla. Tekla wordt wereldwijd succesvol gebruikt om de meest complexe staalconstructies te bouwen. De bouwtekeningen voor onze producties worden direct uit het 3D-model gegenereerd. Dit maakt fabricatie en montage nauwkeurig en overzichtelijk.
Onze tekeningen kunnen gemakkelijk gekoppeld worden met BIM om samenwerking goed mogelijk te maken.

Metak werknemer

Vakmannen met ervaring

Metak is in staat de meest ingewikkelde constructies te vervaardigen uit metaal. Door onze tools, specialisten en kennis kunnen wij deze volledig uitvoeren naar jouw wensen. Dat vinden we ook belangrijk: bij ons krijg je geen standaard massaproductie maar uniek vakwerk. Geen twee metalen constructies zijn namelijk hetzelfde.

 

Productie door Metak

Door onze persoonlijke aanpak en know-how worden zelfs kunstwerken aan ons toevertrouwd. Je kunt dus voor bijna elk project bij ons terecht. Wij produceren en monteren staalconstructies en zorgen voor persoonlijk contact. Onze prijs mag dan gemiddeld zijn, onze service is dat zeker niet. Onze levertijd van een metalen constructie is gemiddeld 4 weken.

Montage van staalconstructies

Onze monteurs staan bekend om betrokkenheid en flexibiliteit. Veilig werken staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben onze monteurs dan ook allemaal een uitgeruste montagewagen ter beschikking met goedgekeurd elektrisch gereedschap en hef- en hijsmiddelen. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en staan voor je klaar door heel Nederland. Wil je dus een stalen constructie laten maken? Kies dan voor Metak!

Met trots presenteren wij onze projecten

Stalen deuren in Montfoort

Deze op maat gemaakte stalen deuren zorgen voor een lichte en stijlvolle eetkamer in Montfoort.

Stalen bordestrap met houten treden en een knik in het begin

Stalen trap in Harmelen

De nieuwe stalen trap zorgt voor meer ruimte in de hal. 

Stalen poort met bladeren

Maatwerk opdracht waarbij de klant met een idee bij Metak is aangekomen en het in de werkplaats is uitgewerkt tot een unieke stalen tuinpoort. 

Op maat gemaakte staalconstructie voor een bedrijfshal

Staalconstructie gezondheidscentrum Hoofddorp

In Hoofddorp hebben we een grote staalconstructie gerealiseerd voor een nieuw gezondheidscentrum.

Stalen vluchttrap

Stalen kerktrap Vleuten

Prachtige witte trap met bordes op maat gemaakt voor een kerk in Vleuten.

Stalen deuren de Meern

Onze klant in de Meern wilde graag de keuken afschermen om meer rust in huis te creëren. 

Een Stalen wenteltrap en Stalen Spiltrap

Stalen spiltrap voor Utrechts hotel

Voor een hotel in Utrecht hebben we een stalen spiltrap op maat gemaakt welke ingezet wordt als vluchttrap.

Stalen balkonhek

Voor een balkon in Harmelen hebben we een stalen constructie bedacht om over het oude betonnen balkon heen te schuiven. Het resultaat is dit mooie blauwe balkonhekwerk.

Stalen binnendeur met glas

Stalen haldeur

Nieuwe stalen deur voor een open hal met zichtlijn naar de eetkamer.

Stalen Trap en Hekwerk bij de Boerhaave Kliniek

Voor de Boerhaave kliniek maakten wij deze uitgebreide stalen trap en verzorgden wij ook de constructie en installatie van het stalen hekwerk voor een andere (betonnen) trap. 

Hoe werkt bestellen bij Metak?

Aanvraag
Inventarisatie
Offerte
Inmeten
Productie
Montage