Metak staalconstructies

Een sterk frame is de basis van alle betrouwbare constructies. Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in metaalbewerking op allerlei gebieden: omdat wij geloven dat je met een sterke kern elke kant op kunt. Met onze specialistische kennis en ervaren team kunnen wij zowel de productie als de montage van verschillende staalconstructies op ons nemen. 

 

Grote en kleine staalconstructies

Metak produceert en monteert staalconstructies voor grote en kleine opdrachten. Zo kunnen wij voor bedrijven complete bedrijfshallen, sportgebouwen, scholen of winkelcentra oppakken. Echter, geen klus ons te klein! Ook kleinere orders die bijvoorbeeld onderdeel uitmaken van een verbouwing aan je huis pakken wij graag voor je op.

Werknemer Metak aan het werk

Meer weten? Vraag direct een offerte aan bij onze specialisten

Vraag offerte aan

Onze moderne (teken)systemen

Wij willen alleen het beste voor onze klanten. Het beste kun je bieden door te werken met ervaren vakmensen met de juiste tools. Zo maken wij gebruik van een modern 2D en 3D tekensysteem van Tekla. Tekla wordt wereldwijd succesvol gebruikt om de meest complexe staalconstructies te bouwen. De bouwtekeningen voor onze producties worden direct uit het 3D-model gegenereerd. Dit maakt fabricatie en montage nauwkeurig en overzichtelijk.
Onze tekeningen kunnen gemakkelijk gekoppeld worden met BIM om samenwerking goed mogelijk te maken.

Metak werknemer

Vakmannen met ervaring

Metak is in staat de meest ingewikkelde constructies te vervaardigen uit metaal. Door onze tools, specialisten en kennis kunnen wij deze volledig uitvoeren naar jouw wensen. Dat vinden we ook belangrijk: bij ons krijg je geen standaard massaproductie maar uniek vakwerk. Geen twee metalen constructies zijn namelijk hetzelfde.

 

Productie door Metak

Door onze persoonlijke aanpak en know-how worden zelfs kunstwerken aan ons toevertrouwd. Je kunt dus voor bijna elk project bij ons terecht. Wij produceren en monteren staalconstructies en zorgen voor persoonlijk contact. Onze prijs mag dan gemiddeld zijn, onze service is dat zeker niet. Onze levertijd van een metalen constructie is gemiddeld 4 weken.

Montage van staalconstructies

Onze monteurs staan bekend om betrokkenheid en flexibiliteit. Veilig werken staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben onze monteurs dan ook allemaal een uitgeruste montagewagen ter beschikking met goedgekeurd elektrisch gereedschap en hef- en hijsmiddelen. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en staan voor je klaar door heel Nederland. Wil je dus een stalen constructie laten maken? Kies dan voor Metak!

Met trots presenteren wij onze projecten

Hoe werkt bestellen bij Metak?

Aanvraag
Inventarisatie
Offerte
Inmeten
Productie
Montage