Taatsdeuren

I.v.m. de bouwvak zijn wij gesloten. Vanaf 22 augustus zijn wij weer bereikbaar

Een bijzondere uitstraling

Een taatsdeur is een kozijnloze deur die om een verticale as draait. Het systeem is niet alleen praktisch: het heeft een strakke en industriële uitstraling die een stijlvol en exclusieve toon geeft aan elk interieur. Behalve de bijzondere look zorgt een taatsdeur er ook voor dat een grote ruimte opgedeeld kan worden zonder het gevoel van ruimte te verliezen. Zo kan het een deel van de kamer een en suite gevoel geven.

Een praktische en veilige oplossing

De taatsdeur kenmerkt zich door de bevestigingspunten aan de onder- en bovenkant van de deur. Hierdoor scharniert de deur als het ware om zijn eigen as. In de volksmond staat deze deur ook wel bekend onder de naam ‘pivotdeur’ of ‘pivoterende deur’. Het ingenieuze systeem zorgt ervoor dat een taatsdeur makkelijk te openen is zonder veel kracht te gebruiken. Dit is praktisch als je bijvoorbeeld spullen wilt verplaatsen maar ook veilig: door de langzame sluiting en de speling in de sluiting zullen vingers niet snel bekneld kunnen raken.

Voor openen en sluiten van taatsdeuren maken we regelmatig gebruik van de ingenieuze scharnieren van FritsJurgens. 

Stalen kozijnen voor binnen en buiten
Werknemer Metak aan het werk met Staalconstructie voor een schuur

Meer weten? Vraag direct een offerte aan bij onze specialisten.

Vraag offerte aan

Traditionele vervaardiging

Metak vervaardigt taatsdeuren op traditionele wijze: niet door een massamachine maar door een vakman met specialistische kennis. Het samenstellen van de taatsdeuren wordt gewoon bij ons op de werkplaats gedaan door onze vakman. Of je nu een taatsdeur, dubbele taatsdeuren of een taatsdeur met zijvlak wil! Wij maken namelijk al onze producten op maat, vervaardigen deze apart en kunnen deze tevens monteren door het hele land.

 

Op maat gemaakte kwaliteit

Het karakter van een taatsdeur vraagt expliciet om een op-maat-gemaakte aanpak. Geen huis, idee of afmeting is hetzelfde. Dat weten wij bij Metak als geen ander. Door jouw wensen en eisen voorop te stellen weten we altijd precies te vervaardigen waar jij naar op zoek bent. Uiteindelijk ben jij degene die van het resultaat mag genieten. We hebben gecertificeerde monteurs met de juiste apparaten in huis om jouw taatsdeuren tevens te monteren. Wil je weten wat een taatsdeur, dubbele taatsdeur of een taatsdeur met zijvlak ongeveer gaat kosten? Kijk dan hieronder in het overzicht.

Stalen taatsdeur met glas

Wat kost een taatsdeur?

De kosten van een stalen deur zijn afhankelijk van veel factoren. Natuurlijk is de afmeting een factor, maar ook het aantal ramen, aanwezigheid van een muurdoorbraak, de ondergrond, de afwerking en het soort scharnier spelen mee in de prijsberekening. 

Om je een inschatting te geven van onze taatsdeur prijzen: de meest simpele, enkele taatsdeur begint bij ons vanaf €2.100 exclusief de montage.

Prijzen zijn inclusief: gelaagd veiligheidsglas | aangelaste handgreep naar keuze | poedercoating in elke gewenste RAL kleur | tekenwerk ter controle

Enkele taatsdeur met Frits Jurgens scharnier

± €2.100

Dit wil ik

Dubbele taatsdeur met Frits Jurgens scharnier

± €4.200

Dit wil ik

Taatsdeur met zijvlak met Frits Jurgens scharnier

± €2.750

Dit wil ik

Met trots presenteren wij onze projecten

Hoe werkt bestellen bij Metak?

Aanvraag
Inventarisatie
Offerte
Inmeten
Productie
Montage