Taatsdeuren

Taatsdeur op maat bij Metak

Stalen taatsdeuren zijn sinds een aantal jaren een duidelijke trend in interieurs. Steeds meer mensen laten een taatsdeur op maat maken, zodat deze perfect aansluit bij hun woonruimte of kantoor. Metak heeft meerdere mogelijkheden voor het design van een maatwerk taatsdeur. Vanzelfsprekend altijd in overleg met u als klant.

Ga voor een stoere taatsdeur op maat

Een taatsdeur op maat geeft uw interieur een stoer en eigentijds uiterlijk. Met de robuuste vormen en het donkere staal maakt u echt een statement. Hiermee sluit u naadloos aan bij de industriële woontrend die al enige jaren in opmars is. Daarnaast zorgt de glazen taatsdeur ook voor voldoende lichtinval, terwijl u wel de ruimte verdeelt in verschillende delen. Denk bijvoorbeeld aan een scheiding tussen de eetkamer en de zitkamer voor minder afleiding bij het lezen. Of plaats een maatwerk taatsdeur met uniek ontwerp als ingang van de vergaderruimte van uw kantoor. Uw klanten zullen onder de indruk zijn van dit sterke staaltje vakwerk.

Werknemer Metak aan het werk

Meer weten? Vraag direct een offerte aan bij onze specialisten.

Vraag offerte aan

Uniek systeem

Een taatsdeur heeft een unieke scharnier aan de onderzijde en bovenzijde van de deur, waardoor deze met slechts lichte aanraking geopend kan worden. De deur scharniert namelijk om zijn eigen as, waardoor de naam ‘pivotdeur’ is ontstaan. Ook is er een speling in de sluiting, waardoor je niet zomaar je vingers beklemt. We maken bij onze taatsdeuren op maat vaak gebruik van de bekende FritsJurgens scharnieren.

 

Kwaliteit op maat

Bestelt u bij ons een taatsdeur, dan garanderen wij kwaliteit op maat. Wat betekent dit?

  • Kwalitatief handwerk, geen machinaal werk. Wij werken uitsluitend met NEN-gecertificeerde lassers en gekwalificeerde monteurs.
  • Wij werken altijd op de millimeter: iedere taatsdeur wordt op nauwkeurige wijze ingemeten, waardoor zo min mogelijk afwijkingen ontstaan.
  • Maatwerk taatsdeuren: ontwerp altijd aan te passen naar uw eigen wens.

Op maat aanpassen van uw taatsdeur

U vraagt zich vast af wat er allemaal te customizen valt. Wat kunt u allemaal aanpassen aan het standaard ontwerp van de taatsdeuren:

  • Afmetingen van de taatsdeur;
  • Aantal deuren (enkelofdubbel);
  • Type ontwerp (verdeling van en aantal raampartijen);
  • Soort grepen (diverse vormen mogelijk);
  • Type afwerking: verzinken, of poedercoaten en natlakken in elke RAL kleur.

 

Bestel nu uw unieke taatsdeur op maat!

Geef uw voorkeuren aan in de offerteaanvraag en bestel direct een taatsdeur op maat. Wilt u meer weten over taatsdeuren en de kosten van de verschillende deuren? Lees meer over taatsdeuren. 

Met trots presenteren wij onze projecten

Hoe werkt bestellen bij Metak?

Aanvraag
Inventarisatie
Offerte
Inmeten
Productie
Montage